Beyblade'i cipsten çıktığı zamanlarda oynayıp, atv de animesini izlerdim. Çok pahalı olduğu için orjinal draciel'i alamamıştım. Onun yerine 1milyoncudan bulduğum beyblade ile arkadaşımın orjinal beyblade'ini kırdığım için kendimi çok gururlu hissetmiştim. Şimdi oyuncaklarda yasak olan kurşundan yapılma kocaman blade'i vardı.
Çocukluğumu erken bitirmek zorunda kalıp hayata atıldım. O zamanlardan beri beyblade serilerini hiç takip etmedim. Artık çocuk sahibi oldum. 30lu yaşlarımı yaşarken bir anda karşıma X çıktı. Heves edip biraz araştırma yaptığımda bunun nerelere gelebileceğini az çok tahmin etmiştim.
Bir aile gezintisi sırasında avm de ilk setimi yaptım. Hemen deneyimlemeye başladım. Çok basit bir teknolojinin eğlenceyi ve rekabeti bu kadar arttırması inanılmazdı. Artık param yok diye sahte ürün almak zorunda değildim ve ToyPro TR'ye ne getirdiyse toplamaya başladım. Ama hala sahte bx-10 stadyumlarında oynarım.
Şahsen tanımadığım ve bu foruma da üye olduğunu düşündüğüm başta dünya şampiyonumuz Fahreddin olmak üzere bir çok insandan bilgiler edindim. Youtube dan bir çok yabancı kaynak takip ediyorum. Denizli'de yaşadığım için turnuva ve etkinliklere katılamıyorum.(Denizli'de turnuva hayalim var.)
Dünyayı beyblade karaborsacılığının sardığı şu günlerde, ülkemizde bu aktivitenin gereken ilgiyi görmemesi çok üzücü. ToyPro'nun ikinci dalgası bende bir heyecan yaratsa da uzun yıllardır yaşanan krizler neticesinde artık kapalı bir ekonomi olma yolunda ilerlediğimiz için çok bir beklentim kalmadı açıkçası. (Umarım Kanada kadar rahat bir ülke oluruz ve ilk üretilen ürünler bizim raflarımıza gelir.)
Bugün Foruma üye olup bu hevesimi paylaşmak istedim. Herkese selam ederim. iyi oyunlar