Haberler:
Telifliyse atamazsın bitti gitti albümler satılmadı Metal'in. Burstunda satılmayacak gibi görünüyor. Yani bizim kesmemizle kalite düşer.
2. kez telif yemekten korkuyorum biliyorsun bir anda hesap gidiyor
Aslında koyulabiliyor Çoğu kişi koymuş, nasıl denk geldiyse senin videon teliflenmiş, teliften kanalının kapanmasıda ayrı bir olay benim 2 videom var teliflendi, kanal kapanmadı sadece para alamıyorum biride kaldırıldı. açıklama kısmına müziğin adını nerden aldığını aldığın kanalın ismini falan yaz telif yeme olasılığı düşer.
Burst için sadece jenerik konulmuş. Hiç bir müzik ve ost yok. Deneyin, kesin müzikleri yükleyin. Onun telif yemesi başka bir sebeptendir.
Çoğu müzikte telif uyarısı vermiyor. Özellikle Japonca müziklerde. Zaten verse de video kalkmıyor sadece para kazanamıyorsun.
O zaman benim kanal neden kapandı
Eskiden kapanıyor olabilir veya farklı bir nedendendir
Şimdi şifresini hatırladığım için baktım askıya alındı yazıyor
O zaman benim kanal neden kapandı zaten 5 video vardı birinde Kouyo no tatakai ikincisinde ı'm not going dawn ilk 20 saniyesi üçüncüsünde swing low dördüncüsünde ingilizce ve Türkçe let it rip beşincisinde rise abov the storm du çoğu ingilizceymiş Videolar bende durduğu için biliyorum
Ertuğrul'un kanalın yüzlerce telif uyarısı var ama bir şey olmadı Beyblade TR kanalımızda da bir ton müzik yüklü ama o da duruyor.