Amerikadan Gelen Dev Beyblade Kutusu

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
Amerikadan Gelen Dev Beyblade Kutusu
« : Mart 23, 2018, 20:30:05 »
Evet Arkadaşlar Amerikadan sipariş ettiğim beybladelerin ilk partı geldi :) biraz daha gelicek onlar yolda :) Abone olup videomu beğenmeyi unutmayın teşekkürler :)

• 0
  • 0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V

Zenkuro Kurogan

Ynt: Amerikadan Gelen Dev Beyblade Kutusu
« Yanıtla #1 : Mart 23, 2018, 20:55:15 »
Çok Güzel Bir Video,Samimi Oluyor Hep Videoların;Seninle Hemen Tanışmak İstiyorum :) Kim Bilir, Belki O Oytun'un Çok İstediği Beyblade'i Sana Hediye Ederim 8)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #2 : Mart 23, 2018, 21:12:44 »
Arkadan baya ses geliyor aslında camtasiada böyle sesler yok oluyor diye biliyorum ama video çok güzel :D Kimbilir ne kadar tutmuştur daha tam izlemedim bakalım
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1208
  • BeyPuan 571
« Yanıtla #3 : Mart 23, 2018, 21:13:14 »
Cok güzel video olmuş yazıcı ile yaptığın Beybladeler için ayrı bir video çekebilirsin daha detaylı olur Türkiye de yok sanırım. Böyle hakkı ile içerik üretenleri görmek güzel
  • 0
  • 0

tanerow123

• *
  • Toplam İleti 209
  • BeyPuan 283
« Yanıtla #4 : Mart 23, 2018, 21:16:58 »
Tebrikler dostum fazlaca beybladen olmus. Videoyu yukardan cekme imkanin olsa daha iyi olurdu

Sifir beybladeleri sanirsam kitachean isimli guneykoreli arkadastan ortalama 15 dolar fiyatlari olan sonokong mallari almissin.

Digeri de ebaydeki iki ucuz ikili hms olan gaia ve draciel :)

Tavsiyem onceligin takara mallari olsun. Sonra hasbro sonrasinda sonokong

Hepsini amerikadanalisveris.com tarzi sitelerden alip tek kargoyla getirttin  dogru mudur?

• 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
« Yanıtla #5 : Mart 23, 2018, 21:24:37 »
Tebrikler dostum fazlaca beybladen olmus. Videoyu yukardan cekme imkanin olsa daha iyi olurdu

Sifir beybladeleri sanirsam kitachean isimli guneykoreli arkadastan ortalama 15 dolar fiyatlari olan sonokong mallari almissin.

Digeri de ebaydeki iki ucuz ikili hms olan gaia ve draciel :)

Tavsiyem onceligin takara mallari olsun. Sonra hasbro sonrasinda sonokong

Hepsini amerikadanalisveris.com tarzi sitelerden alip tek kargoyla getirttin  dogru mudur?
Teşekkür ederim hocam aynen öyle o kişilerden aldım hep. Sonokong ben takaraya ait bir marka diye düşünüyordum çünkü içerisinde takara yazıları mevcut. Amerikapaketim.com sitesi ile getirttim yüzde 10 komisyon + kiloya göre kargo ücreti alıyorlar sorun yaşamadım.

Cok güzel video olmuş yazıcı ile yaptığın Beybladeler için ayrı bir video çekebilirsin daha detaylı olur Türkiye de yok sanırım. Böyle hakkı ile içerik üretenleri görmek güzel
Hocam yazıcı ile çok düzgün sonuçlar alamadım henüz amatörüm. yavaş yavaş kaliteye yaklaşıyorum elle tutulur birşeyler bastığım zaman yazıcı videolarım gelicek inşallah. Yorumun için teşekkürler.
Arkadan baya ses geliyor aslında camtasiada böyle sesler yok oluyor diye biliyorum ama video çok güzel :D Kimbilir ne kadar tutmuştur daha tam izlemedim bakalım
Adobe audition ile ses azaltmayı denedim ancak ses aşırı yoğun 3d yazıcının yanına sabitliyorum kamerayı ve malesef parça basıyorum sürekli o yüzden sesi azaltamadım kusura bakmayın.

Çok Güzel Bir Video,Samimi Oluyor Hep Videoların;Seninle Hemen Tanışmak İstiyorum :) Kim Bilir, Belki O Oytun'un Çok İstediği Beyblade'i Sana Hediye Ederim 8)
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Hangi beyblade o merak ettim :)
  • 0
  • 0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V

tanerow123

• *
  • Toplam İleti 209
  • BeyPuan 283
« Yanıtla #6 : Mart 23, 2018, 21:36:53 »
Teşekkür ederim hocam aynen öyle o kişilerden aldım hep. Sonokong ben takaraya ait bir marka diye düşünüyordum çünkü içerisinde takara yazıları mevcut. Amerikapaketim.com sitesi ile getirttim yüzde 10 komisyon + kiloya göre kargo ücreti alıyorlar sorun yaşamadım.

Vergi cikarmadilar mi dostum? Normalde bu tip sirketler fiyatta oynama yapamiyor dusuk gosteremiyorlar.

Sonokong takaraya ait degil dostum.
Sonokong da hasbro da takara lisansi ile beyblade dagitiyorlar ve uretiyorlar cunku beybladenin haklari ve ilk yapani takara tomy dir.
Kalite siralamasi ise takara >hasbro>sonokong
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
« Yanıtla #7 : Mart 23, 2018, 21:43:48 »
Vergi cikarmadilar mi dostum? Normalde bu tip sirketler fiyatta oynama yapamiyor dusuk gosteremiyorlar.

Sonokong takaraya ait degil dostum.
Sonokong da hasbro da takara lisansi ile beyblade dagitiyorlar ve uretiyorlar cunku beybladenin haklari ve ilk yapani takara tomy dir.
Kalite siralamasi ise takara >hasbro>sonokong
Bilgi için teşekkür ederim. Herhangi bir vergi ödemedim hocam 1700 tl gibi bir alışveriş yapmama rağmen gümrük sorunu olmadan geldi.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #8 : Mart 23, 2018, 22:23:46 »
Harbiden o ses 3D yazıcıdan mı geliyor? Basım süresi kaliteli birşey basarken uzun sürüyormuş yani gece açık bırakanlar oluyormuş :D o odada nasıl uyunur yav :D
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
« Yanıtla #9 : Mart 23, 2018, 22:31:22 »
Harbiden o ses 3D yazıcıdan mı geliyor? Basım süresi kaliteli birşey basarken uzun sürüyormuş yani gece açık bırakanlar oluyormuş :D o odada nasıl uyunur yav :D
Evet Ses baya yüksek kamerada yanında olunca dahada yüksek çıktı tabiki. Kalite etkiliyor ama en büyük etken boyutu mesela beyblade saldırı çemberi bile 3-4 saat sürüyor.
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5242
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #10 : Mart 23, 2018, 23:28:47 »
Beyblade isimlerine biraz çalışman lazım. Mesela 6:55'te gösterdiğinin adı Draciel F değil Draciel S.
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
« Yanıtla #11 : Mart 24, 2018, 00:00:23 »
Beyblade isimlerine biraz çalışman lazım. Mesela 6:55'te gösterdiğinin adı Draciel F değil Draciel S.
Olur arada öyle hocam karıştırıyorum malesef  ;D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #12 : Mart 28, 2018, 12:37:45 »
Gaianon'dan mı söz ediyorsun dostum? 8)

Ayrıca güle güle kullan dostum Beyblade'lerini. 8) Eksiklerimden birine denk gelip alırsan değişim önerilerine her zaman açığım. Fazlalık Dragoon  MS, Zeus, Gigars, Flame Pegasus, Dragoon GT, Dranzer GT'Yİ, Dranzer G, Dark Dragoon, Dark Draciel, Dragoon V2, Mavi Trygle başta olmak üzere birçok model var. 8)
  • 0
  • 0

Zenkuro Kurogan

« Yanıtla #13 : Mart 28, 2018, 19:21:14 »
Gaianon'dan mı söz ediyorsun dostum? 8)

Ayrıca güle güle kullan dostum Beyblade'lerini. 8) Eksiklerimden birine denk gelip alırsan değişim önerilerine her zaman açığım. Fazlalık Dragoon  MS, Zeus, Gigars, Flame Pegasus, Dragoon GT, Dranzer GT'Yİ, Dranzer G, Dark Dragoon, Dark Draciel, Dragoon V2, Mavi Trygle başta olmak üzere birçok model var. 8)
Evet Ve Zeeuuuuuussss
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1208
  • BeyPuan 571
« Yanıtla #14 : Mart 28, 2018, 19:49:10 »
Evet Ve Zeeuuuuuussss
Zeus dediği galiba Bakuten serisindeki sen Zacinki sandın her halde
  • 0