Rock Bison Kutu Açılımı

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
Rock Bison Kutu Açılımı
« : Mart 29, 2018, 02:15:45 »
Merhaba arkadaşlar Beyblade 3.sezona ait G-Revolution sezonunda Rock Bisonun kutu açılımını yaptım. Engine Gearlı yani dişli çark sistemli beyblade. Ben çok sevdim. Güç olarak çok iyi değil ancak kozmetik olarak kesinlikle harika. Mutlaka koleksiyonda olması gereken bir beyblade
  • 0
  • 0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: Rock Bison Kutu Açılımı
« Yanıtla #1 : Mart 29, 2018, 02:42:36 »
İki tane önerim olacak. İlki kamerayı daha güzel bir yere yerleştir ki Beyblade'i daha rahat görelim. İkincisi de bazen kısık sesle konuşuyorsun o yüzden kısık sesle konuşmamaya çalış.
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
Ynt: Rock Bison Kutu Açılımı
« Yanıtla #2 : Mart 29, 2018, 07:56:41 »
İki tane önerim olacak. İlki kamerayı daha güzel bir yere yerleştir ki Beyblade'i daha rahat görelim. İkincisi de bazen kısık sesle konuşuyorsun o yüzden kısık sesle konuşmamaya çalış.
Teşekkürler bugün 2. bir tripo aldım. Kamera ile çekim yapıyordum artık bir kamera bir telefon şeklinde çekim yapıcam ve farklı açılardan birleştiricem.
  • 0
  • 0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V