Thunder Pegasus Kutu Açılımı

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
Thunder Pegasus Kutu Açılımı
« : Nisan 27, 2021, 14:07:43 »
Merhaba, uzun uğraşlar sonucu sonunda Thunder Pegasus elime geçti. NIB koleksiyon yaptığım için birleştirmeden geri paketine koydum. Youtube'da ilk defa bu Beyblade'in kutu açılımı yapılmış olabilir, araştırdığım kadarıyla göremedim fakat bazen gözden kaçan Japonca videolar olabiliyor.

Müzikle birlikte videoyu biraz dramatikleştirmeye çalıştım  :D, iyi seyirler.

• 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: Thunder Pegasus Kutu Açılımı
« Yanıtla #1 : Nisan 27, 2021, 14:31:31 »
Bence bu tarz videoları yapan biri ürünün sıfırlığını bozmayı gözden çıkarmalı. Bu haliyle kutu açılımı demek zor.
  • 0
  • 0

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
« Yanıtla #2 : Nisan 27, 2021, 14:37:03 »
Bence bu tarz videoları yapan biri ürünün sıfırlığını bozmayı gözden çıkarmalı. Bu haliyle kutu açılımı demek zor.

Haklısın, aslında video başlığına (Without Assembly) şeklinde belirttim fakat konuyu açarken belirtmeyi unutmuşum. Konu başlığı değiştirilebiliyorsa oraya da birleştirme hariç şeklinde ekleyebiliriz.

Youtube işini profesyonel olarak yapmadığım için ve şu an plastik seri koleksiyonunu sadece kutulu olacak şekilde yapmak istediğim için paketi açmadım. Toplamda piyasadaki NIB Thunder Pegasus sayısını da düşürmek istemedim açıkçası  :D
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1598
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #3 : Nisan 27, 2021, 17:03:05 »
Geçen Ebay'da gördüğüm 1000 dolar civarlarındaki Beyblade'i sen mi aldın yani? Birilerı pek sevmeyecek, baş harfi @Emlakçı Oytun ;D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #4 : Nisan 27, 2021, 17:06:09 »
Bende yok, sağlık olsun. Değişim yapmayı ya da satmayı düşünürsen yazabilirsin. 8)
  • 0
  • 0

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
« Yanıtla #5 : Nisan 27, 2021, 17:06:52 »
Geçen Ebay'da gördüğüm 1000 dolar civarlarındaki Beyblade'i sen mi aldın yani? Birilerı pek sevmeyecek, baş harfi @Emlakçı Oytun ;D

Japonya'dan sipariş ettim hocam, Ebay'e kıyasla daha ucuz. Ebay'deki satıcılar genelde olması gerekenden daha pahalıya satıyor. Hatta bazı ilanlar aynı ürünün farklı satıcılar tarafından sattıkları ülkeye göre listelenmiş hali bile olabiliyor, piyasada görünenden daha az Thunder Pegasus var diyebiliriz o açıdan.

Bir süredir Japonya'dan alışveriş ile ilgili bir rehber yazıyordum gün içinde bitirip forumda yayınlamaya çalışacağım.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #6 : Nisan 27, 2021, 18:13:50 »
Ucuz derken ne denli ucuz? 8) 1000 $ yerine 950 $ oluyorsa pek de aşırı bir ayrım yok bence. :D Yüzde (%) olarak söyleyebilir misiniz?
  • 0
  • 0

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
« Yanıtla #7 : Nisan 27, 2021, 19:20:54 »
Ucuz derken ne denli ucuz? 8) 1000 $ yerine 950 $ oluyorsa pek de aşırı bir ayrım yok bence. :D Yüzde (%) olarak söyleyebilir misiniz?

Yüzde olarak yaklaşık %45 daha ucuza aldım (60.000 Yen). Ucuz derken hatırı sayılır bir ucuzluktan bahsediyordum yani. Zaten piyasadaki en ucuz Thunder Pegasus ilanıydı bir süredir.

Satın aldığım ürün şu: https://order.mandarake.co.jp/order/detailPage/item?itemCode=1141488659&ref=list&keyword=サンダーペガサス&lang=en

Bahsi açılmışken piyasadaki Thunder Pegasus(lar) ve fiyat(lar)ı hakkında bir yorum yapayım. Benim satın aldığım ürünün fotoğrafı ile Ebay'de 1030 dolara satılan ürünün fotoğrafları aynı(https://www.ebay.com/itm/254581130894). Mandarake'deki satıcı daha detaylı fotoğraf sağlayabildiği için gerçek ürün olduğunu biliyordum dolayısıyla Ebay'deki ürünün benim aldığımla aynı olma ihtimali var normalde. Ancak ben satın aldıktan sonra Ebay'deki satıcı ilanı kaldırmadı, Ebay skoruna göre güvenilir sayılabilecek bir satıcı olduğu için sahte olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla aynı fotoğraf kullanılsa bile burada benim aldığım dışında ayrı bir Thunder Pegasus var diyebiliriz.

Bunun dışında piyasada 3 adet daha Thunder Pegasus ilanı var, ancak bu 3 ilanın hepsi tek bir beyblade  :D:
1)  ​yine Ebay'de aynı fiyat bandında 1033 dolar (https://www.ebay.com/itm/223986441929).
2)  Amazon.co.jp de yaklaşık 1250 dolara satılan https://www.amazon.co.jp/dp/B08428J2Q5/ref=cm_sw_em_r_mt_dp_YS2JQX0ZDSVN7DGXRJ51
3) Mercari de yaklaşık 800 dolara satılan, ki ben fiyatından dolayı bunun asıl satıcı, diğer ikisinin proxy olduğunu düşünüyorum. https://www.mercari.com/jp/items/m77276417880/

1 ve 2 numara zaten aynı fotoğraf. 3 numara da yüksek ihtimal diğerleriyle aynı çünkü kutularda aynı noktada beyaz bir kare var normal kutularda olmayan. Sticker kağıdının jelatin içerisinde konumlandırılmasından dolayı da birebir aynı ürün olma ihtimalleri yüksek. Bahsettiğim noktaları fotoğraflarda işaretledim.

Özetle, satılık Thunder Pegasus sayısı genel olarak şaibeli bir olay :D.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #8 : Nisan 28, 2021, 02:25:18 »
Yüzde olarak yaklaşık %45 daha ucuza aldım (60.000 Yen).

Peki 60000 Yen'e yok mu şu an? Ben de almak isterdim o fiyata. 🥶 600 $ yapıyor büyük olasılıkla...

• 0
  • 0

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
« Yanıtla #9 : Nisan 28, 2021, 02:32:41 »
Peki 60000 Yen'e yok mu şu an? Ben de almak isterdim o fiyata. 🥶 600 $ yapıyor büyük olasılıkla...

Maalesef yok, yaklaşık 550 dolar yapıyor, kargo 15 dolardı. Mandarake'de yaklaşık üç dükkan değiştirdi. Değiştirdi derken satıcılar birbirine satıyordu yani. En son Nayuta dükkanından ben satın aldım.
  • 0
  • 0