Haberler:
yu nun metal mastersdaki gücü burdaki gücünün çeyreği bile değil birde dojinin ryugayı yu nun karşısına çıkarması çok saçma metal mastersta belki sacitaryo bile onu yenebilirdi burda çok saçma olmuş
kesinlikle çok düşük gösteriyolar o sezonda ama yu çok tatlı değilmi ya
Kesinlikle, Yu hem çok tatlı hem de en delikanlısı. Metal Masters'ta anlayacaksınız
Birde sen onu Furyde gör
göremeyecekki yu yu yok ediyolar fury de oryada yok 2 bölüm tek
Dostum oldu mu şimdi? Ön bilgi verdin bana
2 Bölüm falan değil ya daha fazla
hangi bölümlerde olduğunu söyemedim farketmezki az sonuç olarak
Neyse, gelip herkesi yenip gidecek büyük olasılıkla
bak bu maç la alakalı bakmayabilirsinSpoilerkyoya ile maçında beraberekalıyo çünkü araya utangaç bir kız giriyo onunla savaşıyo sonucu bilmiyorum
Ve yine tahmin ettiğim gibi SpoilerYu kazandı bunu biliyordum zaten Yu ya güvenim tam ve bunu 10 tane İngilizce kelimeyi 5 kere Türkçeleriyle yazın diye bir ödev yaparken izlemek güzel oluyor. Kai Yu Shu Free siz çok güzel ayrıntılarsınız bu kadar havalı karakterin arasında Yu nun ne işi var diyeceksiniz birazda değişiklik yapmak istedim Yu'yu favorim yaparak, hep havalı karakterleri seçiyorum tabi tek nedeni bu değil Yu çok tatlı ve güçlü, bu sezonda da zaten pek havalı bir karakter yok bana göre, Ryuga ya da ısınamadım zaten
Devam ettiğini görmek güzel. Ben hepsini bitirmeden Burst'a geçmeyeceğim demiştim ve öyle yaptım. Metal epey başarılı. Metal'de favori sıralamam Ryuga, Tsubasa, Yu şeklinde. Yu aşırı tatlı. Her gördüğümde gülümsüyorum. Ryuga'ya ısınamaman normal. Metal Fury sona erdiğinde fikrinin değişeceğini düşünüyorum. Vee ödev konusu ah bende bazen ders videosu izlerken arada girip izliyorum sal beni ösym