Beyblade - Metal Fusion - 27. Bölüm

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1205
  • BeyPuan 571
Ynt: Beyblade - Metal Fusion - 27. Bölüm
« Yanıtla #15 : Aralık 25, 2017, 00:26:26 »
Teru çıkmadı mı daha? 8)
Yok daha değil :)
  • 1
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #16 : Aralık 25, 2017, 00:38:04 »
Yok daha değil :)
Ben ilk sezon en çok onu sevmiştim 8)
  • 1
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #17 : Aralık 25, 2017, 12:55:19 »
Ben kim kimi yendiyse bu bölüme kadar ona göre sıralama yapmıştım sen galiba favlarinin sıralamasını yapmışsın 8)
Spoiler
Yu Kyoya ve Gingha yi yendi Ryuga Kyoyayi yenen Gingha yi yendi Tsubasa Gingha macinda gerçek gücünü ortaya koymadı aynı şekilde Yu macindada ve Ryugada Yu bu yendi tabi Ryuga ve Tsubasa var ama onuda görürüm ileriki bölümde 8)
Spoiler
Gingka Yu 'nun Yenilmesi Nedeni Gingka Hep Aynı Şey Özel Hamle Kullandığı İçin Onu Yüzden Yani İşe Yaramadı Özel Hamlesini Eğer Farklı Özel Hamlesi Kullansaydı Ozaman Belki Yenerdi.
  • 1
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #18 : Aralık 25, 2017, 19:11:06 »
Teru çıkmadı mı daha? 8)

onu tutan bir sensin heralde o balerinci çoçuğun bir havası vardı ama (vorgo kullanıyordu demi )
Ben kim kimi yendiyse bu bölüme kadar ona göre sıralama yapmıştım sen galiba favlarinin sıralamasını yapmışsın 8)
Spoiler
Yu Kyoya ve Gingha yi yendi Ryuga Kyoyayi yenen Gingha yi yendi Tsubasa Gingha macinda gerçek gücünü ortaya koymadı aynı şekilde Yu macindada ve Ryugada Yu bu yendi tabi Ryuga ve Tsubasa var ama onuda görürüm ileriki bölümde 8)
evet  fav sıralaması yaptım    güç olarak bakarsak  ryuga 1de yer alır
Kyoya'yı sevdiğine emin misin? Göbeği açık geziyor ;D
3.sezonda kıyafetü değişiyor  ;D    ama cidden harika bir karakter benim gözümde  yu ile    en güçlü olmasalarda onlar olmadan dizinin tadı olmayacakmış gibi hissediyorsun     güçlerini bide iyi kullana biliyorlar  savunma olmasına rağmen saldırıda iyi bir iş çıkarması büyük bir başarı yu içinde o yaşta bu kadar güçlü olması ve bu gücü nasıl kullanacağını bilmesi dahi nin ne demek olduğunu bilmesede beyblade dahisi olması vs
  • 1
  • 0

Diavolor

• Toplam İleti 367
  • BeyPuan 13
  • shell crushers..
« Yanıtla #19 : Ağustos 30, 2020, 22:53:04 »
Spoiler
ama olmadıki simdi tsubasa sen git ginga ya yardım et gel nebulaya katıl dusmanlık et olma ters hareket
  • 1
  • 0
*** Fosil Beybladeci ***

b2028

• *
  • Toplam İleti 1567
  • BeyPuan 5868
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #20 : Nisan 11, 2023, 18:21:54 »
Doji zeki birisi. Ajan olarak geldiğinden şüphelendiğin birini en iyi nasıl çözersin? Geldiği yere ajan olarak göndererek.  8)
  • 0
  • 0