Haberler:
Bu sezon izlediğim en sürükleyici maç buydu sanırım, hem de 2 sevmediğim Beyblade'çinin maçı SpoilerKyoya'nın içine giren şey hologram gibidir umarım. Ayrıca Ryuga da gözümden düştü. Doji'ye çok ayıp etti...
Şüphesizki Metal Fusion serisinin en muhteşem karşılaşmasıydı
aynen ryuga ve kyoya maçı harika 2 karakteein muhteşem bir kapışması olarak final maçından bile daha çok seviyorum bu maçı
Kyoya'nın sahaya çıkışı muhteşemdi. Ginga ile yumruk yumruğa vermişlerdi. Hoşuma gitmişti.
aynen finalde karşılaşmak adına ,ama kyota burada ryugaya en çok dayanan kişi oldu Spoiler metal fury de king i saymassak onlar eşit gibi kapışmışlardı bu bana burstun son bölümlerini anımsattı biraz sanki alıntı gibi
Metal serisinde en sevdiğim iki karakter. Biri Ryuga ve Kyoya. Taraf tutmakta zorlanıyorum. Bu ikisinden sonra da seride en sevdiğim Helios kesinlikle. Chris, Ginga, Masamune, King diye devam ediyor sonra.
kaybedenler ryuga ya yem olur dedi ve kaybetti yem görevini yerine getirdi kendi sözünü doğruladı bu kadar hiç ayıp etmedi ve bir şey farkettim yu ile ryuga çarpışmadı yani şu an güçlü ruha sahip olan gingka dan sonra yu oluyo heralde
Phonex'i unutma
SpoilerBENCE kyoya yenerdi