Haberler:
rayugayı seviyorum ama karanlık gücü kulanmasaydı bu maçı kesinlikle kyoya alırdı birde lion saldırı türü olsaydı l dragoyla eşit güçte olurdu savunma türü olmasına rağmen çok güçlü saldırıyor saldırı türü olsa o zaman l dragoyu yenebilirdi
aynen finalde karşılaşmak adına ,ama kyota burada ryugaya en çok dayanan kişi oldu Spoiler metal fury de king i saymassak onlar eşit gibi kapışmışlardı bu bana burstun son bölümlerini anımsattı biraz sanki alıntı gibi
Spoiler ryuga kingi çok küçük gördü tıpkı jack gibi sonra sola döndüğünü görünce gücünü test etti sonra da kaçınılmaz hamle bile kullanmadan yendi bence ryuga ve ldrago tüm beyblade tarihinin (2000den günümüze) en güçlü ikilisi Spoiler rago ve nemesisi sayamayız çünkü onlar efsanevi beybladecilerin gücü sayesinde öyle oldu,hatta ona rağmen ryuga ragoyu zorladı
Abi ses bugu olup duruyor videonun başında 40 saniye ileri alıyorum sesler bütün gidiyor lütfen bi çözüm bulun
L Drago eyer ryuga nın bedenıne sahıp olmasaydı kyoya ryugayı yenecek gibiydi bunun farkında olan l drago bilerek hapsetti bence yinede efso bi karşılaşmaydı