Beyblade - Metal Fusion - 51. Bölüm

ERTUĞRUL

• *
  • Toplam İleti 1134
  • BeyPuan 519
  • Saldır Tempo!!
« : Haziran 10, 2015, 16:51:36 »
  • 0
  • 0

Ali Hakan

• *
  • Toplam İleti 7
  • BeyPuan 1
  • Kara Hamle : Ejderha İmparatorun Acıtan Yıkımı !!
Ynt: Beyblade - Metal Fusion - 51. Bölüm
« Yanıtla #1 : Mayıs 21, 2017, 09:24:39 »
Spoiler
Bakın ginga eline pegasusu alcakken pegasus gunese gıdıyo kanatlarını dinlendirmek için metal fury sezonunda 36. bölümdede el-drago gücünü kentaya verip kayboluyor yani dikkatle bakın kayboluş şekilleri aynı yani ryuga ölme
 Ekler ve diğer seçeneklerdi ruhunu dinlendirmeye gitti :-\
  • 2
  • 1

Samir

• Toplam İleti 1233
  • BeyPuan 282
« Yanıtla #2 : Mayıs 21, 2017, 21:32:00 »
Spoiler
Bakın ginga eline pegasusu alcakken pegasus gunese gıdıyo kanatlarını dinlendirmek için metal fury sezonunda 36. bölümdede el-drago gücünü kentaya verip kayboluyor yani dikkatle bakın kayboluş şekilleri aynı yani ryuga ölme
 Ekler ve diğer seçeneklerdi ruhunu dinlendirmeye gitti :-\
Lütfen Spoiler Butonunu Kullan
  • 1
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #3 : Temmuz 03, 2017, 02:58:39 »
O değil de Doji'ye ne oluyor kimse onu göstermiyor :( Ayrıca halkın neden bu denli Gingka'yı desteklediğini anlayamadım. Ryuga'nın Doji'ye yaptıklarından ötürü halk onu sevmiyor sanırım...
  • 1
  • 4

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #4 : Temmuz 03, 2017, 04:07:18 »
O değil de Doji'ye ne oluyor kimse onu göstermiyor :( Ayrıca halkın neden bu denli Gingka'yı desteklediğini anlayamadım. Ryuga'nın Doji'ye yaptıklarından ötürü halk onu sevmiyor sanırım...

Ryuga'yı Doji'ye yaptıklarından ötürü değil milletin gücünü ve ruhunu çaldığı için sevmiyorlar :D Bazen dalgasına yazdığını düşünüyorum mesajlarını. Bu arada Doji'ye yaptığını ben de beğenmemiştim o kadar arka çıkmış zamanında :D Ayrıca Doji'ye ne olduğunu ilerideki sezonlarda gösterecekler.
  • 3
  • 0

Shockwave0752

• Toplam İleti 163
  • BeyPuan 24
  • Saldır Sol Blaze!
« Yanıtla #5 : Temmuz 03, 2017, 17:14:14 »
Spoiler
Metal Fury ve Shogun Steel'de de karşımıza çıkıyor. Şimdi çıkmamasının sebebi Beybladeci ruhunun emilmiş olması. 51. bölümde Ryuga yenilip L-Drago parçalanınca Doji de diğer Dark Nebula Beybladecileri ve Hikaru, Tsubasa, Kyoya gibi Beybladeci ruhuna kavuşup karşımıza çıkacak.
  • 2
  • 0
Senciyiz senci!

« Yanıtla #6 : Aralık 17, 2017, 15:18:29 »
Helal be Ginga.
  • 7
  • 0

Zalim imparator

• Toplam İleti 146
  • BeyPuan 77
  • Benimle ugraşirsan beyblade'ni mahfederim ezerim
« Yanıtla #7 : Haziran 22, 2019, 21:41:22 »
Spoiler
[/spoihjvnjnler]Çizgi filmlerde başrol ve iyi kazanir kavrami olmasaydi ryuga ve lithing l drago kazanirdi.
  • 1
  • 5
Zalim imparator

« Yanıtla #8 : Temmuz 11, 2019, 16:55:58 »
Spoiler
Dostum seni kırmak gibi olmasın ama Pegasus bir daha geri dönmedi :(
  • 0
  • 1

« Yanıtla #9 : Temmuz 14, 2019, 20:51:47 »
İzlediğim en iğrenç maçtı,bu maç ryuga vs gingka değil gingka vs l-dragoydu,ve buradan anlıyoruz ki ryuga dark powerin üstesinden gelseymiş gingka'yı kolaylıkla yenermiş
Spoiler
ki yeniyor da,en sinir bozucu kısmı shogun steel de gingka ryugadan üstünmüş gibi gösterilmesi.
ama güzel bir sezondu,beyblade tasarımları diğerlerine oranla kötüydü. (genel olarak) ama en güzel tasarımlı beyblade de bu sezonda (lightning l-drago).yıllar önce izlemiş olmama rağmen hala izliyorum,keşke burst gelmeseydi de bu sezon devam etseydi (bu sezonun en iyisi olduğunu yapımcılarda biliyor,metalin kalkma sebebi yoğun şiddet içermesi).
  • 2
  • 9

Zalim imparator

• Toplam İleti 146
  • BeyPuan 77
  • Benimle ugraşirsan beyblade'ni mahfederim ezerim
« Yanıtla #10 : Temmuz 14, 2019, 21:04:02 »
İzlediğim en iğrenç maçtı,bu maç ryuga vs gingka değil gingka vs l-dragoydu,ve buradan anlıyoruz ki ryuga dark powerin üstesinden gelseymiş gingka'yı kolaylıkla yenermiş
Spoiler
ki yeniyor da,en sinir bozucu kısmı shogun steel de gingka ryugadan üstünmüş gibi gösterilmesi.
ama güzel bir sezondu,beyblade tasarımları diğerlerine oranla kötüydü. (genel olarak) ama en güzel tasarımlı beyblade de bu sezonda (lightning l-drago).yıllar önce izlemiş olmama rağmen hala izliyorum,keşke burst gelmeseydi de bu sezon devam etseydi (bu sezonun en iyisi olduğunu yapımcılarda biliyor,metalin kalkma sebebi yoğun şiddet içermesi).
dostum senle ruh ekibiyiz galiba ayni düşünyoruz ama burstte iyi hakkini yeme
  • 1
  • 4
Zalim imparator

Mystic Zone

• Toplam İleti 160
  • BeyPuan 24
  • Exhausted.
« Yanıtla #11 : Temmuz 31, 2019, 01:49:44 »
Gingka Hagane'nin bir kez daha Beyblade tarihinin başına gelmiş en iyi şey olduğunu gösterdiği bölüm. Haters gonna hate. :-d

Yıllar sonra tekrar izliyorum ve tekrar tüylerim diken diken oluyor, hala... O efsane OST’nin ardından Pegasus’un göğe yükselip Dünya dışına kadar yükselmesi ve Gingka’nın elini kaldırıp, yere indirerek açarak “Hadi fırla! Özel hamle: Parlak Galaksi!” demesi... O an çok şeye bedel be, Ryuga ile Gingka’ya bize Beyblade tarihinin en iyi düşmanlığını yaşattıkları için ne kadar teşekkür etsem az. İlerde umarım çocuklarıma, torunlarıma bunları anlatma fırsatım olur. =)

Spoiler
Düşmanlığın galibi nihayetinde Ryuga olsa da ve kendisini çokkk sevsem de Gingka en sevdiğim 3. karakter. İkisi de aşırı komple Blader’lar.

Spoiler
Ryuga hayran kitlesinin yarısı çok akıllı insanlardan oluşurken yarısının da avel olduğunu söylemeden geçemeyeceğim bu arada, çok fanın olursa illa arada zeka geriliği olanlar da oluyor ne yazık ki.

Spoiler
Metal’ın bitme sebebinin yoğun şiddet içerdiği bilgisini nereden aldın acaba?
  • 6
  • 1
BEST IN THE WORLD

Musagu

• *
  • Toplam İleti 10
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #12 : Eylül 18, 2019, 13:24:07 »
Spoiler
Yani L-Drago olunce ruhu cekilen lerin yeniden gelmezi mantikliozellikle pegasus un yeni ay saldirisini baya sevdim :P

Ryuga nin yenilmezine şaşmadim pegasus un gucu saten cok ve en cok sevdiyim pegasus un usay saldirizi :P
  • 3
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1624
  • BeyPuan 19396
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #13 : Eylül 18, 2019, 16:35:49 »
@Musagu spoiler tuşu diye bir şey var. Ayrıca söylemek istediklerini tek bir yorumda yaz. Üst üste iki yorum yazma.
  • 1
  • 0

Musagu

• *
  • Toplam İleti 10
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #14 : Eylül 21, 2019, 22:14:05 »
Hic şasirmadim ryuga nin yenilmezine yandan bakinca cok guclu oldugu belli o luyo ama cok da guclu diyil ve beybladeci ruhu yok
  • 3
  • 0