Beyblade Uyumlu Şarkılar

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Beyblade Uyumlu Şarkılar
« : Ekim 25, 2020, 06:32:45 »
Bu üç şarkıyı birbiriyle uyumlu buluyorum. Aşağıdaki sırayla dinlerseniz yavaştan hareketliye doğru güzel bir geçiş olduğunu göreceksiniz. Sizin de böyle uyumlu gördüğünüz şarkılar varsa bu konuda paylaşabilirsiniz.

Giriş: Hüzünlü bir şarkı. Takao'nun buzdan kubbe altındaki çaresiz halini akla getiriyor.

Gelişme: Yine hüzünlü fakat önceki kadar değil.

Sonuç: Bir üstteki şarkının hareketli ve umut dolu hali.

• 1
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1540
  • BeyPuan 766
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
Ynt: Beyblade Uyumlu Şarkılar
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2020, 23:31:26 »
Hababam sınıfı müziğinin yavaş çalınca hüzünlü,hızlı çalınca eğlenceli olması olayı bunda da var.  :D
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #2 : Ekim 26, 2020, 00:19:44 »
Duyunca aha Beyblade müziği dedirtmeyi başarıyor. Bestecisi kim acaba. Beyblade dışındaki çalışmalarını da dinlemeliyiz aslında, muhtemelen başka güzel eserleri de vardır.

Ayrıca, bunu daha önceden fark etmemiştim ama, şu anda Dragon Quest II oynadığım için fark ettim sanırım, bu müzikler RPG müziğine benziyor. Sanki 8-bit versiyondan orkestraya uyarlanmış gibi. İlk sezon müziği olması da bu teorimi destekliyor diye düşünüyorum. Jisedai Begoma Battle Beyblade'in müziklerinden uyarlanmış olması ihtimali nedir acaba bunların?
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1540
  • BeyPuan 766
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #3 : Ekim 26, 2020, 01:59:42 »
Duyunca aha Beyblade müziği dedirtmeyi başarıyor. Bestecisi kim acaba. Beyblade dışındaki çalışmalarını da dinlemeliyiz aslında, muhtemelen başka güzel eserleri de vardır.

Ayrıca, bunu daha önceden fark etmemiştim ama, şu anda Dragon Quest II oynadığım için fark ettim sanırım, bu müzikler RPG müziğine benziyor. Sanki 8-bit versiyondan orkestraya uyarlanmış gibi. İlk sezon müziği olması da bu teorimi destekliyor diye düşünüyorum. Jisedai Begoma Battle Beyblade'in müziklerinden uyarlanmış olması ihtimali nedir acaba bunların?
Bestecesi Yoshihisa Hirano.İlk sezonun tüm müziklerini bu adam yapmış.Ayrıca Death Note,Hunter x Hunter 2011,Hajime no Ippo gibi bilinen pek çok animeye de müzik yapmış.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #4 : Ekim 26, 2020, 05:32:25 »
Bestecesi Yoshihisa Hirano.İlk sezonun tüm müziklerini bu adam yapmış.Ayrıca Death Note,Hunter x Hunter 2011,Hajime no Ippo gibi bilinen pek çok animeye de müzik yapmış.

Ooo adam işini biliyor :P

• 0
  • 0