Haberler:
İkinci reklamda 1985 demiş. Sitemizde o dönemi bilen olduğunu sanmıyorum Micro Genius'lar da bilinenin aksine Atari'nin değil NES'in klonular.
benim esas atarim bu değildi klavyeliydi buda klavyelide farklı bu biraz 12 ye yakın kaset vardı turunculu filan onlar hep atıldı atari bozuldu diye bu kuzenimdeymiş bana vermişti 2 senedir duruyordu aklım eskilere gitti konuyuda açınca çıkarıp resim çektim bu arada alttaki 30 oyunlu (lafın gelişi 30 10 oyun ya var ya yok) kaseti sonradan ben almıştım
Bende de VCD player a takılan 300 oyunluk bir CD vardı (Bazı oyundan 2-3 taneydi. 1 e indirgersek 150-200 oyun anca vardı ) 4-5 yaşlarında çok oynardım. Contra adlı oyunu çok severdim.
Ah ah çocukluk ! Herkesin de atarisi var ne güzel Bende de var hala duruyor gerçi çalışıp çalışmadığını 3 yıldır deneyemedim. Bir çok kasetim var hala daha dururMesela hiç Tsubasa oynadınız mı atari de Yada Snow BrothersBu arada dvd olanını da biliyorum contra ve birçok oyun var ama normal atariden biraz farklıydıHa unutmadan yana yana aradığım atari kasetinden biri de beyblade yanlış hatırlıyorsam PS de olabilir çok güzeldi bulamadım bi türlü oynayanınız var mı acaba
Bu bende de vardı. Gençliğim gözümün önüne geldi şimdi. Hey gidi Tank 90