Haberler:
Migros ve şoktan steam cüzdan kodu bimden google play kartı alabilirsin. Ben 2015 den beri oyunlarımı steamdan alırım
E oraya gideceksem mulaka ailem yanımda oluyor.
O kadar da olmaz be abi...
Olur. En yakın bim evden 20 km civarı uzak.
Bim heryerde vardır elbet ya abartmıyalım 20km felan...
Bizim oraya gel de göreyim seni. Bu arada evet abartmışım. 10 km idi.
Nasi ya her ilçede bim yok muydu
https://www.google.com/maps/place/MAV%C4%B0+YUNUS+KOOP.+KAZIKLI,+MAV%C4%B0+YUNUS+TAT%C4%B0L+K%C3%96Y%C3%9C+KOOP.+KAZIKLI,+48200+Milas%2FMu%C4%9Fla/@37.344777,27.468395,17z/data=!4m2!3m1!1s0x14be8bc2bb49d975:0xe9265ac3098074a4?hl=tr-TR İsterseniz en yakın bimi kontrol edin.
Umarım ilerde oyun yapımcısı olursunuz ve şuan yaptıklarınız başınıza gelir
Korsan oyun tabii ki suçtur fakat marketten,bakkaldan bir şey çalmakla birebir aynı şey de değildir. Marketten ya da bakkaldan bir şey çaldığınızda onları zarara uğratırsınız. Çünkü o adam o malı bir para karşılığı almıştır. Siz onu çaldığınızda o adam o maldan bırakın para kazanmayı maliyetine harcadığı para yüzünden zarar eder. Halbuki korsan yazılımlarda böyle bir durum yoktur. O oyunu hiç satın almamak ile korsan indirmek arasında hiçbir fark yok parasal olarak. İki durumda da oyun yapımcısı para kazanamayacaktır fakat zarar da etmez. O yüzden paranızın yetmediği fakat çok oynamak istediğiniz bir oyun olduğu durumda çok da şey etmeyin. Ha hiç oynamamışsınız ha korsan oynamışsınız yapımcı için değişen bir şey yok. Ve son olarak tabii ki imkanınız varsa yapımcıların hakkını teslim edip oyunu orijinal satın almanız gerekir.
Para yoksa veya aile himayesindeyseniz ve aileniz de bu tür durumlara karşı sertse torrent candır. Ama elinize para geçince de almamak ayıp olur. Mesela ben slay the spire'ı ilk torrent indirmiştim. Baya da sardı 50 saatim falan vardı. Elime para geçince orijinalini satın aldım. Bence yasaklanmasın sonuçta hırsızlık yok aynı oyunu beleşe veren kişilerden yine aynı mantıkla indiriyoruz.