Walking Dead: The Final Season

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Walking Dead: The Final Season
« : Haziran 11, 2018, 22:19:08 »
Dikkat! Anlayanlar için 1.25 den sonra direk sondan spoiler var
  • 0
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
Ynt: Walking Dead: The Final Season
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2018, 14:28:03 »
Fragmanda spoiler olmasının ne önemi var ki sonuçta o merak edilsin diye konmuyor mu ben mi yanlış düşünüyorum  ???
Spoiler
Yine de Clem'e bir şey olmasın  :(
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2018, 15:53:34 »
Fragmanda spoiler olmasının ne önemi var ki sonuçta o merak edilsin diye konmuyor mu ben mi yanlış düşünüyorum  ???
Spoiler
Yine de Clem'e bir şey olmasın  :(
Evet ama bildiğin oyunun sonunu söylemişler
Spoiler
ama olacak
  • 0
  • 0

Samir

• Toplam İleti 1229
  • BeyPuan 282
« Yanıtla #3 : Nisan 15, 2020, 19:03:59 »
Evet ama bildiğin oyunun sonunu söylemişler
Spoiler
ama olacak
Spoiler
Daha 2.Sezon çıkacakken sızdırılmıştı Clem in öleceği 4. veya 5.Sezonda
Telltale Gamesin batması üzdü, Tabi Life is Strange gibi bir baş yapıt çıktıktan sonra aynı oynanış stilinde daha iyisini veremediği için battı ama bu 1 nedeni. Eminim başka nedenleri de vardır, geri açılmış olmasına ümitlenmeyin çoğu oyunun lisansını sattılar, şuan hypelene bileceğiniz tek Telltale oyunu Wolf Among Us 2 dir.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #4 : Nisan 15, 2020, 20:49:32 »
The walking dead ilk 3 oyunu steamdan kalidrmislardi geri eklemişler
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1598
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #5 : Nisan 15, 2020, 20:52:12 »
En son Telltale Games kapanmıştı. Geri mi açıldı?
  • 0
  • 0

Samir

• Toplam İleti 1229
  • BeyPuan 282
« Yanıtla #6 : Nisan 15, 2020, 20:54:23 »
En son Telltale Games kapanmıştı. Geri mi açıldı?
Başka bir firma geri satın aldı Telltaleyi, ama ellerinde sadece Batman ve Wolf Among Us un lisansları var.
Son sezonu yarıda bırakıp ta başka stüdyoya vermeleri doğru bir hareket değil, stranger thingsin lisansını alıp ta nasıl bata bilirsin? eğer batacaksan neden aldın lisansını? derler insana, anlamak güç. Ben onların yerinde olsam oyun motorları olan Telltale Tool u private oyun motoru yapmak yerine Unreal Engine gibi kiralardım(Satıştan ufak bir kar payı almak gibi), bu batmayı önlerdi.
  • 0
  • 0

Samir

• Toplam İleti 1229
  • BeyPuan 282
« Yanıtla #7 : Nisan 30, 2020, 18:36:54 »
Evet arkadaşlar an itibariyle(aslında dün bitirdim) oyunu bitirdim ve tüm fikirlerimi bildiriyorum. TÜRKÇE YAMA REZALET OLMUŞ! İNGİLİZCENİZ KÖTÜYSE BİLE İLK 2 EPİSODE Yİ İNGİLİZCE OYNAYIN! şimdi nedenine gelelim,
Spoiler
Okulda kalktığımızda oyunda karakter seslerinin gittiğini göreceksiniz, Tenn elinde bıçağıyla kapımıza yaklaştığında 3 seçenek olacak, seçenekler bunlar, 1)This Choice is blank! 2)This Choice is blank! 3)This Choice is blank, yani oyun bozuluyor bazı sahnelerde, mesela Jamesi ilk defa gördüğümüzde de durum böyle oluyor.
Şimdi oyunun 2ci eksisine gelelim. O NASIL BİR KAMERA KONTROLLERİ YA! SENSİVİTY KAÇ YAPARSANIZ YAPIN, KAMERAYI ANİDEN ÇEVİRİRSENİZ ÇEVİRDİĞİNİZE PİŞMAN OLUYORSUNUZ! LİFE İS STRANGE DEN Mİ GÖRDÜNÜZ DE TPS KAMERA AÇISI YAPIYORSUNUZ! BARİ YAPACAKSANIZ DOĞRU YAPIN BU İŞİ! Ne güzel önceki sezonlarda uzaktan görüyorduk karakterimizi, istediğim yere rahatlıkla gide biliyorduk.
4 Episode olması sizi oyundan uzaklaştırmasın, bölümlerin uzun olması çok güzel. 3.Sezonu 1 gün bitmeden bitirmişken son sezonu bitirmem biraz fazla zamanımı aldı, gerçi bunun nedeni önüme çok fazla zombi çıktığında kasması ve O LANET KAMERA KONTROLLERİ! Şimdiyse Spoilerli şekilde senaryodan bahsedelim
Spoiler
Senaryo klasik TWD senaryosu, yani çok iyi, bazı mantık hataları var, mesela ilk başta Richmonda gitseydi çok iyi olurdu. 3.Sezondaki Clem çok Veteran gibi davranırken, 4.Sezondaki Clem aynı 2.Sezondaki gibi davranıyor, hatta bazen ne yaptığını bilmiyor. Lee ye yaptığımız flashback kısmı çok güzeldi. Lily i yeniden görmek sevindirmedi açıkcası, ama ona ne oluğunu da merak etmiyor değildim. Minnie o kadar zor durumdayken neden Deltayı satmadı onu da anlamadım, hem ölmesine, hem bacağımızın yaralanmasına, hem de Tenn/Louis in ölümüne sebep ola biliyor. AJnin Marlonu vurması çok garibime gitti, O çocuk olsa bile böyle bir hareket yapmasını beklemiyordum hiç. Jamesin tavırlarına sinir olan bir tek ben değilimdir her halde, ilk başlarda samimi gelse de ileriki bölümlerde onun tam bir gerizekalı olduğunu düşünmeye başladım, hele AJ ye Lilyi vurmasını söylediğimizde James o kadar boş yaptı ki deliriyordum resmen, keşke Lilyi vurmasaydı da AJ, Lily silahı alıp Jamese sıksaydı. Son Episode en çok tartışılan yer oldu. Biraz gözlerim yaşardı kesik bacağından ısırılmış Clementine ile AJ sohbetinde, AJ ye bizi terk etmesini söyledim ama çok akıllıca bir karar verdi, benim anlamadığım, Clem için artık çok geç değilmiydi? Rengi bembeyazdı ve gözleri de bir garipti, aynı Lee son episodede olduğu gibi, bazı açıklamalar vere biliyorum ama yine de mantıksız Clemin yaşaması, ha benim için tek bacaklı Clem, zombi Clemden daha iyidir orası ayrı, AJ nin Clemi öldürüğünü düşündüğümde delirmiştim çünki, 4 Sezondur gördüğün karakter ölüyor, üzücü, değil mi?
Grafik olarak bir önceki sezondaki gibi, yani düşük bir sisteminiz varsa oynaya bilirsiniz ama çok fazla zombiyle karşılaştığınızda FPS 30 un altına düşüyor. Karakterler güzel yazılmış, Louis hoşuma gitti özellikle, öyle karakterler böyle konseptli oyunlarda kolay kolay karşımıza çıkmıyor çünki. Anladığım kadarıyla Violette Lez ve biz de öyle ola biliyoruz(kendi tercihimiz).
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #8 : Nisan 30, 2020, 21:55:54 »
Bilgisayarı 3. sezonu bile kaldırmadığı için en sevdiği oyun serisini bırakan ben;
  • 0
  • 0

Samir

• Toplam İleti 1229
  • BeyPuan 282
« Yanıtla #9 : Mayıs 01, 2020, 00:02:18 »
Bilgisayarı 3. sezonu bile kaldırmadığı için en sevdiği oyun serisini bırakan ben;

Minimumda Nvidia GTS falan istiyor, kaldırmaması imkansız :D
aynı durum benim için life is strange de geçerli, Before the Storm ve 2. Oyunu oynayamıyorum :(
DONTNOD ENTERTAİNMENT çok iyi Walking Dead yapar aslında, potansiyelleri çok yüksek.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #10 : Mayıs 02, 2020, 06:22:47 »
Minimumda Nvidia GTS falan istiyor, kaldırmaması imkansız :D
aynı durum benim için life is strange de geçerli, Before the Storm ve 2. Oyunu oynayamıyorum :(
DONTNOD ENTERTAİNMENT çok iyi Walking Dead yapar aslında, potansiyelleri çok yüksek.
Intel HD graphics  8)
  • 0
  • 0

Samir

• Toplam İleti 1229
  • BeyPuan 282
« Yanıtla #11 : Mayıs 06, 2020, 22:00:26 »
Intel HD graphics  8)
Michonne ve 3.Sezonu telefonunda oynaya bilirsin ama kontroller bilgisayardaki gibi güzel olmayacak ve Türkçe yama olmayacak.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #12 : Mayıs 06, 2020, 23:45:46 »
Michonne ve 3.Sezonu telefonunda oynaya bilirsin ama kontroller bilgisayardaki gibi güzel olmayacak ve Türkçe yama olmayacak.
3. sezon telefonda var mı  :o Minecraft story mode'u telefondan oynamıştım güzeldi kontroller sıkıntılı değildi, michonne dizide vardı acaba bağıntılı mı
  • 0
  • 0

Samir

• Toplam İleti 1229
  • BeyPuan 282
« Yanıtla #13 : Mayıs 07, 2020, 00:33:15 »
3. sezon telefonda var mı  :o Minecraft story mode'u telefondan oynamıştım güzeldi kontroller sıkıntılı değildi, michonne dizide vardı acaba bağıntılı mı
Diziyle bağlantılı mı bilmiyorum ama ana hikayeyle bağlantısı yok, sezon 3 prototipi gibi birşey. 3 Episode zaten.
  • 0
  • 0