Toggle navigation
Beyblade Forum
Beyblade İzle
Beyblade Forum
BeyOyun
Beyblade Wiki
Ara
Giriş Yap
Kayıt Ol
Haberler:
Sponsor Üyelik Şartları Güncellendi!
Derecesiz Turnuva Başvuruları!
Turnuva Takvimi!
Beyblade X Sezon 3, İki Haftada Bir Yeni Bölümleriyle Sitemizde!
Beyblade Forum
Kategoriler
Diğer
Resim ve Fotoğraf
3d Dranzer Ms Tasarımım
Yazdır
Sayfa:
1
3d Dranzer Ms Tasarımım
Sezermaden
273
943
Dragoon ...
3d Dranzer Ms Tasarımım
«
:
Temmuz 27, 2018, 20:31:36 »
Amazondan 5 adet Super Z beyblade sipariş ettim Yakında gelicekler. Beni tanıyanlar bilir ben eski seriyi sever desteklerim. O Güçlü beybladelere karşı bir beyblade üretmeye karar verdim. Dragoon Ms ve Dranzer Ms güçlü beybladeler fakat elimde yoklar. Bende resimlerden videolardan gördüğüm kadarıyla tasarıma başladım. Dranzer Ms nin tasarımı bitti Saldırı çemberini çift tasarladım üstteki plastik diğerini ağır basıcam. Tahmini ağırlığı 33 gram olucak. Ve Üsteki plastik saldırı çemberi ile Başlık kısmını test etmek için bastım ve sonuçlar mükemmel. Tam ölçüyü tutturmuşum draciel ms nin saldırı çemberi ve başlığı yerine taktım sorunsuz girdi ve fırlatıcısına direkt takılıyor
Amazondan Burst serisinin en güçlüleri gelene kadar Dragoon Ms ve Dranzer Ms yi basıp onlar için hazır olucam.
0
0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V
b2028
1575
5869
Hadi kükre L-Drago Destructor!
Ynt: 3d Dranzer Ms Tasarımım
«
Yanıtla #1 :
Ağustos 03, 2018, 17:34:37 »
Bastın mı?
0
0
Sezermaden
273
943
Dragoon ...
Ynt: 3d Dranzer Ms Tasarımım
«
Yanıtla #2 :
Ağustos 03, 2018, 20:29:13 »
Alıntı yapılan: b2028 - Ağustos 03, 2018, 17:34:37
Bastın mı?
Performans Altı Plastik Olan Saldırı Çemberi ve Başlık Kısmını Bastım. Ağır filament ile ilgili sorun yaşıyorum onları çözünce kalanını basıcam
0
0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V
Yazdır
Sayfa:
1
Beyblade Forum
Kategoriler
Diğer
Resim ve Fotoğraf
3d Dranzer Ms Tasarımım