Haberler:
Biraz saçma bir konu olmuş. Spoiler de içeriyor. Nasıl en güçlü Beyblade oyuncusu bu olabiliyor ?
saçma olabilir ama bahsettiğim karakter in ne olduuğunu gösterdim ve güç olarak öyle biliniyor
Kaiyi geçemez o kesinde burstun belki en güçlüsüdür bilinmez
Güleryüzlü birine benziyor. Yok bu Burst serisinin en güçlüsü değildir.
biraz tembel galiba en güçlü acaba kim
Spoiler vermişsin. Lui'den daha güçlü ve en iyi demişsin. Gereksiz bir konu. Bir de Kai'yi andırıyor demiştin. Bunun alakası bile yok. Güleryüzlü birine benziyor. Yok bu Burst serisinin en güçlüsü değildir.
Burst değişik bir seri Kim en güçlü finalde belli olur artık.
evet direk final versede rising başlasa inş diğerleri gibi 3 sezon olmaz güçlü diye kararlamak erken zaten
maç sırasında uyuyor biraz hafif kaçar kai yi geçemez tabiki hani her seride birisini bnzetirizya ryuga ,kyoya falan o tarz dedim ki bilirsinizki konu kai olunca en çok konuşanlardan ve gücünü savunanlardan birisiyimdir ve cidden en güçlü ilk resime bak başka biri tanıtıyor cidden en güçlü zaten free ismide başka serilerde yok bu arad seride lui ile hiç karşılaşmadılar ve lui gözükecekmi bilinmiyor yani videolardan öyle
benim karşıma daha çıkmadı ama benziyo gibi amvlerden gördüğüme göre ama favım olmaz heralde benim favım wakiya
2.bölüme geç de görürsün
Bana göre orada Kai'yi biraz andıran tek kişi Shu. Diğer serilerde Kyoya olur, Ryuga olur tamam da (onlar bile çok ters aslında) bunun bir asilliği, coolluğu yok. Dediğim gibi güler yüzlü birisine benziyor. Güçlüdür falan ama kişiliği, hareketleri, duruşu, bakışları, suskunluğu bir Kai etmez. O hava yok bunda. Tabii ben sizin gibi her gördüğüme Kai'yi andırıyor demiyorum.
Yine spoiler... Biz favorilerimizi güç için sevmeyiz Shu'yu bıraktın sanırım