Haberler:
Bence de yeter ama Burst biterse yerine yeni bir seri veya eski serilerin devamının geleceğini düşünmediğim için eğer Burst biterse muhtemelen yıllarca birdaha Beyblade ile alakalı bir seri görmeyeceğiz.Onun için devam etsin bari ama eski serilerin devamı veya bir tür evren sıfırlamasıyla yeniden yapılması olacaksa bitsin lütfen.
4 çıktı. 5'i bekliyorum! 6'YI VERIN!Evet. Kendi adıma konuşacak olursam: Benim için sıkıntı yok. Izleyeceğim bölümlerin ve sezonların sayısı artmış olacak. Hepsi o. Acelem yok. Nasılsa bir gün hepsini bitirmiş olurum, Allah'ın izniyle.Lakin! Ben çeviri ekibine üzülüyorum. Bakın. Acımak değil, üzülüyorum. Burst nesli için "Insan yavrusu." tabirini kullanmıştım, (Küçükler için.) ama sanırım onlar birer canavar yavrusu olmalılar. Canavar gibiler maşaallah. Hiç öyle, "Bir bölüm izledik; akşam da oldu. Gidelim yatalım." gibi şeyler yok. Insan şu bölümleri bir bir, sindire sindire izler; bir durur zihin süzgecinden geçirir. Ama yok! Bunlara "Alın size 50 bölüm birden." desen, o 1 sezonu var ya, 2 günde siler süpürür, yalayıp yutarlar mübarekler.Sözün özü çeviri ekibine yazıktır. 2 sene mi, 3 sene mi ne oldu? 3 sene oldu değil mi? Çocuklar perişan oldu, canavarlara bölüm yetiştirmek için. E bitsin artık bir zahmet de, artık onlar da hayatlarına baksınlar. Değil mi moderatör!? Işlerine güçlerine baksınlar ya. Yani nedir bu. Yazıktır. :-)
Haha evet doğru bir noktaya değinmişsin. Ama artık "bir şeyler izleme" kültürü de değişti. Bir bölüm izler paşa paşa bir hafta beklerdik sonraki bölüm için. Şimdilerde oturup bir sezonu aynı anda tüketme diye bir şey var. Gençlerin ona aşina olması normal olabilir.Ben şahsen memnunum Beyblade dünyasına katkıda bulunuyor olmaktan. Her sene durmaksızın yeni sezon çıksa yine çeviririm."Gençlerin" lafını kullandım sanki19 yaşında değilmişim gibi Çocukken hiçbir şeyin bir sezonunu tek oturuşta izlememiş olduğum için bu hakkı kendimde gördüm sanırım.
Bir şey soracağım, şunu gerçekten merak ediyorum: Japonya'daki Beyblade yapımcıları WBO'nun ağzına mı bakıyorlar? Yani bunlar ağız birliği edip, "Evet. Yeni sezonu yapın. Bekliyoruz." deseler, yapımcılar bunu dikkate alır mı? Veya dikkate alırsa ne derece alır?Hatta Takara Tomy ve diğerleri de beyblade üretecekleri zaman bunları dinliyorlar mı? Nedir yani?