Haberler:
Shinobu iyi taktik kulandı
Kesinlikle. Gingka'nın da görünmesi iyi oldu. Bu sezon çok gıcık gelmedi bana kendisi
Ginga yi geçtim diğer efsanevi beybladeçiler nerede (kyoya,Striker,mars gezegeni fln ?)
Baş rol etkisi diğer sezonlara göre fazla değil o yüzdendir
Spoilergingayı alıp kaçsınlar işte ne uğraşıyorlar
Sakyo hoşuma gitti. Her ne kadar ryugadan daha çok güçlü olmazsa da en az onun kadar adil oynar. İşte ruh budur. Her ne kadar ryuga ejder imparatoru olsada herkes ondan korksa da aslında o herkesten daha iyi biridir. Bu hep başı sıkışan dünya'yi dojinjn hep tuzaklarına karşı gelmesi gibi bir örnek.... Ryuga ölmemeliydi. O olmadığı için dojii rahat dolaşır. O olsaydı da bu olmasaydı.
ryuga ölmediki
Ryuga anime de öldü,manga da yaşıyor.Şimdi şöyle durum var anime de Metal Fury sonu mangadan farklı yapılmış ama Shogun Steel tamamen mangaya göre yapılmış,şimdi biri farklı diğeri mangaya göre olunca karışıklık çıkıyor.Ama anime de öldü.Çünkü manga da Rago vs Ryuga maçı diye bir şey yok.
Mangakanın dediği şey bu değil ama. "Anime'de Ryuga'nın durumu bilerek belirsiz bırakıldı," demişti kendisi.Yani vakti gelince dönecekti diye yorumluyorum. Kaynak materyalde canlı olan karakteri öldürmek oldukça absürt olurdu çünkü. Muhtemel bir geri dönüş sahnesine heyecan ve önem katmak adına mantıklı bir hamle bence ama öyle bir an gelmiş olmadı...Shogun Steel'ın bu kadar zortlamasını beklemiyorlardı belli ki. Son zamanlarda merak ediyorum, Shogun Steel, Metal Saga'nın sonu olmasaydı eğer, ikinci bir Shogun Steel sezonunda çıkan Beybladeler nasıl olurdu diye. Kyoya da emeklilikten dönerdi belki. Synchrom sistemi bir Leone görmek isterdim.