Cosmos: Bir Uzay Serüveni

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
Cosmos: Bir Uzay Serüveni
« : Eylül 11, 2017, 20:40:32 »
Sezon Sayısı: 1 - Bölüm Sayısı: 13 - IMDb Puanı: 9,3

Bir belgesel serisi, dizi falan değil yani aynı kategoride olmasına rağmen.

Hakkında çok az şey bildiğimiz Kozmos bundan böyle daha yakın.  Cosmos: Bir Uzay Serüveni; evrenin görkemini ortaya çıkartmak ve Kozmik Takvim ve Hayal Gücü Gemisi de dahil olmak üzere özgün serilerin bilinen yönlerini tekrar keşfetmek için bilimsel hikaye anlatımının yeni yollarını bulacak. şüpheci yaklaşımlarla merakı bir araya getirerek ve bilimi görsel, duygusal, spiritüel elementlerle dokuyarak daha önce yaşamadığımız deneyimler yaşayacağız.

• 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Ynt: Cosmos: Bir Uzay Serüveni
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2017, 01:28:08 »
Beyblade bitsin izleyeyim 8) 4 sezonum kaldı :D
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5074
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2017, 08:36:45 »
İzlemiştim bunları güzel
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #3 : Aralık 10, 2017, 20:41:37 »
Küçüklüğümden beri paralel (çoklu) evrenlere inanırım, yaşadığımız déjà vu'ların da sebebi bu olmalı, bir şekilde bağlantılı olmalılar. Rüyaların da paralel evrenlerde yaşanan olaylar olduğu fikri de aklımdan çıkmıyor değil. Tabii bunlar kesin olmuş olsaydı bile çoklu alternatifler olduğu için taşları yerine oturtmak hiçbir zaman mümkün olamazdı. Sizler de paralel evrenlere inanıyor musunuz? Bu dizinin paraleller ile öyle pek bir ilgisi yok sadece demek istedim ve de başka bilimsel diziler önermek bahanesiyle yazayım dedim. Dizi dediğime bakmayın konuda da demişim zaten. Belgesel serileri. Önerilerim; Human Planet ve Planet Earth.

• 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #4 : Ocak 09, 2018, 21:25:32 »
Cosmos ilk Sagan ile başlamış.

En Çok İzlenen Belgesel

Carl Sagan, Ann Druyan ve Steven Soter'in birlikte yaptığı ve Carl Sagan'ın sunduğu "Cosmos: A Personel Voyage" belgeseli ABD'nin gönüllü bağışlarıyla desteklenen tek "kamu" yayın kuruluşu PBS tarafından on yıllar boyunca tekrar tekrar gösterilmiş ve her seferinde yüksek izlenme oranları yakalamıştır. Bu büyük başarı daha sonra arasından TRT'nin de bulunduğu dünya televizyonlarında da tekrarlanmış ve Sagan'ın eşsiz anlatımı neredeyse tüm yeryüzünde duyulmuştur. Sagan'ın metinleri ve eşsiz anlatım tekniğiyle hem yayıncılık açısından hem de bilim tarihi açısından yeri doldurulamayan belgesel 2013 yılında Seth MacFarlane'in yapımcılığı ve Neil deGrasse Tyson'ın sunumuyla bu kez Cosmos: A Spacetime Odyssey ismiyle yeniden çekilmiş ve yine büyük bir başarıya ulaşmıştır.

• 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5074
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #5 : Ocak 09, 2018, 21:32:14 »
Cosmos ilk Sagan ile başlamış.

En Çok İzlenen Belgesel

Carl Sagan, Ann Druyan ve Steven Soter'in birlikte yaptığı ve Carl Sagan'ın sunduğu "Cosmos: A Personel Voyage" belgeseli ABD'nin gönüllü bağışlarıyla desteklenen tek "kamu" yayın kuruluşu PBS tarafından on yıllar boyunca tekrar tekrar gösterilmiş ve her seferinde yüksek izlenme oranları yakalamıştır. Bu büyük başarı daha sonra arasından TRT'nin de bulunduğu dünya televizyonlarında da tekrarlanmış ve Sagan'ın eşsiz anlatımı neredeyse tüm yeryüzünde duyulmuştur. Sagan'ın metinleri ve eşsiz anlatım tekniğiyle hem yayıncılık açısından hem de bilim tarihi açısından yeri doldurulamayan belgesel 2013 yılında Seth MacFarlane'in yapımcılığı ve Neil deGrasse Tyson'ın sunumuyla bu kez Cosmos: A Spacetime Odyssey ismiyle yeniden çekilmiş ve yine büyük bir başarıya ulaşmıştır.

Ben  Neil deGrasse Tyson'ın sunumu ile izlemiştim
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #6 : Ocak 09, 2018, 21:37:01 »
Ben  Neil deGrasse Tyson'ın sunumu ile izlemiştim

Tyson henüz çocukken Carl Sagan ile tanışmış. Carl Sagan herşeyden önce çok iyi bir insandı.

• 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
Possible Teaser | COSMOS: POSSIBLE WORLDS
« Yanıtla #7 : Ocak 14, 2018, 10:11:01 »
2019'da 8) Sagan aramızda olsaydı Neil deGrasse Tyson ile gurur duyardı. Sagan, Tyson'un küçükken kitabını imzalayıp geleceğin gökbilimcisine demişti. Doğru bilmiş. Bunu Tyson Cosmos'ta anlatmıştı.

• 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #8 : Ocak 17, 2018, 20:28:03 »
http://www.imdb.com/title/tt0081846/ 9.3 (1980'deki Belgesel)

Şimdi ona başladım aynı yerleri görünce duygulandım.

• 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #9 : Ocak 18, 2018, 00:26:33 »
Barış özcanın bir videosunda görmüştüm cosmosu
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari