Haberler:
yani internetten alınan PC ler sıkıntılı çıkabiliyor. Ama itopya da bakacağım.
İnternetten alınan dememiş ki adam, n11 hepsiburada demiş. O sitelerin amacı bilgisayar değil. Onun yerine amacı bilgisayar olan yerlerden alın diyor
Bilgisayarı internetten almamak daha doğru, alınacaksa da hepsiburadadan alınmalı, en azından diğerlerinden daha güvenli. N11, Trendyol gibi yerler PC hakkında herşeyi yazmıyorlar bu da dolandırılmaya sebep oluyor.
İnternetten PC almanın doğru olmadığı konusunda seninle hemfikirim. Ama itopya'dan PC alırım açıkçası. Yeterki bütçeme uygun ve güzel bi PC olsun. Ama itopya'da da güzel PC ler 4500 tl yi buluyor ki zaten bu sadece itopya için geçerli değil. Sağlam bi PC nin 4500 tl olmasına şaşmamalı. Sonuçta dolar 6.5 TL bizim burada daki PC ciler ise emin ol N11 den daha kazıkçılar. 10 yıl kullanılmış PC yi sıfır diye 1500 tl ye verirler,biz hayırseveriz o yüzden bu kadar ucuza veriyoruz derker. Sen 2 güne bozulup geri götürüncede sen bozmuşsunkardeşim biz napalım derler. Bu yüzden itopya dan PC bakıyorum.
İnternetten pc niye alınmaz, n11 trendyol hakkında doğru da, gidip elden alcam diye vatan bilgisayardan alırsan 3000 lik şeyi sana 5000'e verirler aklın başına gelir. Teknobiyotik, incehesap, itopya sinerji gibi sitelerden gayet alınabilir
İtopya internet mi? ben mağazası falan var oraya gidip alınıyor diye biliyordum. Enis Kirazoğlu tarafından kandırılmışım görünüşe göre Vatanın pahalı olmasının nedeni en iyi garantiyi vermesi.
İtopya internet mi? ben mağazası falan var oraya gidip alınıyor diye sordum. Enis Kirazoğlu tarafından kandırılmışım görünüşe göre Vatanın pahalı olmasının nedeni en iyi garantiyi vermesi.