33. Beyblade TR Turnuvası

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
33. Beyblade TR Turnuvası
« : Temmuz 27, 2020, 15:14:24 »
Sitemizin otuz üçüncü turnuvası. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Umarım videoyu beğenirsiniz.

Tüm Katılımcılar: (Soldan Sağa Doğru: Daichi, Emlakçı Oytun, BlueSpirit, Penguen007, Efe KARDAŞ, Radek_Eren ve Takao.)

Turnuva Sonucu Hakkında Bilgi: https://forum.beybladetr.com/etkinlikler-ve-duyurular/33-beyblade-tr-turnuvasi-basvurulari/
  • 2
  • 0

Ynt: 33. Beyblade TR Turnuvası
« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2020, 16:10:00 »
Turnuva çok güzel geçmiş hepiniz güçlüydünüz.Ama ben size bir şey söyleyeyim bilmiyorum yaparmısınız.Siz Beyblade Burst sahası gibi büyük sahada kapışma yaparsanız kapışmalar daha heyecanlı geçer zaten büyük olduğuna bakmayın beybladeler her zaman çarpışıyor.Ama sorun böyle sahaların satılmaması bunu sadece siz yapabilirsiniz
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2020, 19:59:07 »
Sevindirmek istedik. 8)
  • 0
  • 0

« Yanıtla #3 : Temmuz 27, 2020, 21:44:44 »
Sevindirmek istedik. 8)
Ben savaşları izleyince hem eğlendim hem de heyecanlandım.Yalnız ben fotoğrafdan  Penguen abiyi ve Oytun abiyi tanıdım.Daichi nin Takaonun Radek_Erenin BlueSpiritin ve Efe Kardaşın hangileri olduğunu söyleye bilirmisiniz
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #4 : Temmuz 27, 2020, 22:07:35 »
Ben savaşları izleyince hem eğlendim hem de heyecanlandım.Yalnız ben fotoğrafdan Ertuğrul abiyi Penguen abiyi ve Oytun abiyi tanıdım.Daichi nin Takaonun Radek_Erenin BlueSpiritin ve Efe Kardaşın hangileri olduğunu söyleye bilirmisiniz
Ben en soldaki Takao en sağdaki Radek Eren siyah maskeli olan Efe kardas maskesiz olan bluespirit ise geriye kalan tek kişi. Ertuğrul abi fotoda yok
  • 0
  • 0

« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2020, 22:13:48 »
Ben en soldaki Takao en sağdaki Radek Eren siyah maskeli olan Efe kardas maskesiz olan bluespirit ise geriye kalan tek kişi. Ertuğrul abi fotoda yok
En arkadaki kim?
  • 0
  • 0