Beyblade X 2025 Dünya Şampiyonası 1.Gün Raporu (Parçalar-Oyuncular)

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617

Eveet çok heyecanlı geçen bir günün ardından dünya şampiyonasının ilk günü için bir rapor çıkarayım dedim. Temsilcimiz @Wings of Legend (Fahreddin) ilk gün yaptığı iki maçı da kazanarak yarı finale yükseldi ve ikinci günde de yarışmaya hak kazandı. Buradan kendisini tekrar tebrik ediyorum, kendisine desteğimiz sürüyor.... :d

Temsilcimizden bahsetmişken hemen oyuncu istatistiklerine bakalım:

Yarı finale kalan dörtlüyü listenin en başında görmemiz sürpriz değil. Turnuvanın favorisi olan Omanju King hiç round kaybetmezken, ufak bir hatalı fırlatış yapan temsilcimiz Fahreddin hemen arkasından geliyor. Kyle ile kazanma oranı aynı olmasına rağmen round başına puan getirisinde daha önde. Yarı finalde gerçekleşecek olan Fahreddin - Omanju King karşılaşması aslında bir erken final niteliğinde.

Üçüncü sıradaki Kyle ise rakibi Yoo Ha Jun'dan kazanma oranı olarak da, puan getirisi olarak da ayrışıyor.

Şimdi de biraz parça istatistiklerine bakalım:

Açıkça görüldüğü gibi WizardRod ve 1-60 hala kral durumunda, yanlarına yaklaşılamıyor bile. Ball sadece Omanju tarafından kullanıldığı için zirveye çıkmış. Buna ek olarak 9-60,  Free Ball(tabloda sıralaması yanlış olmuş çaktırmayın), Hexa, Rush hala çok sağlam ve güvenli parçalar. Öte yandan Asyalıların yabancı olduğu WyvernHover ise Fahreddin sayesinde öne çıkmış durumda, Asyalılar henüz gücünü anlayabilmiş değil.

İlginç bir şekilde AeroPegasus, SharkScale ve LR yerleri süpürmüş. Omanju ve Kyle'ın harika AeroPegasus performanslarına rağmen geri kalan oyuncuların aşırı kötü kullanmaları dikkat çekici. SharkScale ve LR ile ilgili daha da ilginç bir nokta var. SharkScale oynayan 11 oyuncudan 6'sı 3-60LR kombosunu kullanmış. Aralarında anlaştılar da mı yaptılar bilinmez ;D ama bunların önemli kısmı çok kötü sonuçlar aldığı için SharkScale ve LR istatistikleri bayağı yara almış.

Evet, şimdilik bu kadar. Yarın turnuvanın büyük finali olacak, turnuvanın sonucunu da burada inceleriz. Bir kez daha temsilcimiz Fahreddin'e yarın büyük finalde başarılar diliyorum. Umarım Türkiye'ye kupasıyla birlikte dönecek...
  • 1
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1541
  • BeyPuan 766
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
Eline sağlık çok iyi olmuş liste. Yarın en zor maçına çıkacak gibi gözüküyor. Haydi bakalım. Omanju King'i atlatırsak şampiyonluk gelmesi işten bile değil. Hover Wywern neden iyi bu arada merak ettim. Baktığımda çok da bir numarası yok gibi gözüküyor ama demek ki öyle değil.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
Eline sağlık çok iyi olmuş liste. Yarın en zor maçına çıkacak gibi gözüküyor. Haydi bakalım. Omanju King'i atlatırsak şampiyonluk gelmesi işten bile değil. Hover Wywern neden iyi bu arada merak ettim. Baktığımda çok da bir numarası yok gibi gözüküyor ama demek ki öyle değil.

Teşekkürler. Evet, dediğim gibi bence de Fahreddin - Omanju karşılaşması bir erken final olacak.

Hover aşırı iyi bir blade. Takara'nın tipolojisinde bir "Defans" tipi olsa da aslında metanın en iyi 2 saldırı bladeinden biri. DranBuster gibi yıkıcı bir saldırı gücü düşün ama dayanıklılığı AeroPegasus'un, PhoenixWing'in ötesinde. Benim destemde de round başına puan getirisi Rod'dan biraz yüksekti, bu istatistiklerde de aynı şekilde çıktı.
  • 0
  • 0

Wings of Legend

• 3 2 1 haddiii fırla anadolu beyblade takımı
  • *
  • Toplam İleti 10
  • BeyPuan 502
  • 2025 Beyblade X TR VE DÜNYA Şampiyonu

hover rakibe ölümcül darbeler vurup enerjiyi kısa sürede rakibin enerjisini baya azaltır ancak hover hala ayakta kalabiliyor böylece staminada bile alabiliyor sagiterio gibi biraz hafif ama vurus gücü yüksek
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1541
  • BeyPuan 766
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
hover rakibe ölümcül darbeler vurup enerjiyi kısa sürede rakibin enerjisini baya azaltır ancak hover hala ayakta kalabiliyor böylece staminada bile alabiliyor sagiterio gibi biraz hafif ama vurus gücü yüksek
Dünya Şampiyonundan pro tip alıyoruz artık. Seviye başka bir yere çıktı. Yani hem dayanıklılık hem de atak konusunda S class bir blade diyorsunuz. Bu parçayı da radara alayım o zaman.
  • 0
  • 0