Haberler:
Sesin arka planda kalmış bazı yerlerde. Bir mikrofonun varsa sesini ayrı kaydedip video ile birleşir. Ben hep öyle yapıyorum.
Güzelmiş el freni şekil bu arada
Fonda kalorifer peteği özgün olmuş, müziği eklemen de daha güzel kılmış sesleri. Ben bekledim oyun sırasında da göstermeni Sağlık olsun. Bence daha tok bir ses tonu kullan adamım Bir de ellerin oldukça büyük görünüyor. Yüzünü görmesek de boyunun uzun olduğunu düşünüyorum
Ben küçükken Direksiyonla hep şeyle oynardım test driver unlimited 1 oynardım bizim günleri bam başkaydı.
Test videosunda onu test edeyim istiyorsan?
bence yükle oyunu test et yani çok güzel oyun tam direksiyon için oyun test driver unlimited 1 de.
Oyun zaten ücretsizmiş indireceğim, ücretsiz dediğim oyunu herhangi bir yerden satın alamıyorsun Sadece sitelerden indirebiliyorsun heryere baktım steamda falan yok indireceğim.
o sadece demodur her yerde oyunu ücretsiz olmaz ama olursa ozaman iyidir ama belki virus olur ginede dikkat et.
ETS falan oynuyor musun? Bildiğim kadarıyla Farming de direksiyon uyumlu Eğer kamera açısıyla ilgili sorunlar yüzünden oynarken çekemiyorsan direkt oyunun kaydını alabilirsin, kendini de kamerayla çekip birleştirebilirsin. Yani hem oyunu hem kendini çekmene gerek olmaz. Yine de ben pek anlamam aklıma geldi öyle Zaman zaman müziğin sesi senin sesini bastırmış. CoolBlader'in yöntemini kullanabilirsin. Bu video öncekinden daha iyi olmuş. Bir de ses tonundan ötürü yaşını merak ettim, profiline girdim. Anlaşılan epey yorucu bir hayat olmuş