Haberler:
Karakterler 4 ay önce çıkan Beyblade'e şaşırıyor Acaba bu Tenka, Baki'deki Ali Jr. gibi bi çar mı çıkacak? En başta güçlü sanılacak ama bir noktadan sonra bütün kadrodan dayak yiyen ve bir daha asla görülmeyen karakter misaliSpoilerAkış olarak çok saçmaydı bu bölüm. Üçlü maçtan direk yeni stadyum tanıtımına geçildi. Hikayesel bağlamda da hiçbir ağırlığı olmayan bir şekilde tanıtılıyor. Bu animenin var olma amacı tam olarak ne yani? Uzun formlu bir oyuncak reklamı olma işini bile iyi yapamıyor gibi. "Bilmem kimle bilmem kimin efsanevi maçlarında kullandıkları saha oha abiiiiii" falan dememizi sağlayacak fantastik bir hikaye ve karakterler söz konusu değil. Metal'deki Proto Nemesis sahasının hikayeye ne kadar güzel yedirildiğini hatırlıyorum mesela. Bu olmayınca animenin var olma amacı da yerine gelmiş olmuyor gibi hissdiyorum.Keşke BerryBerryBomb'un da bi özel hamlesi olsaydı
Tenka'nın takıma gireceğini tahmin ediyordum ama kendini takıma zorla sokacağını tahmin etmemiştim. Çifte Ekstrem Stadyum geçici bir heves olabilir. Tüm sezon bununla devam edeceklerini sanmıyorum.