Haberler:
Dostlar, konuya takıldığım falan yok ki. Niye hepiniz takma abi "Konsept bu baba ya" moduna girdiniz? Siz muhalefet ettiğiniz için yazıyorum. Yoksa zaten şu animenin izlenebilir bir yanı yok. Gözüme çarpan tek şey de bu saçma yanları oluyor. Normal hayatımda 10 saniye bile yer edinen bir konu değil ama forum sonuçta burası, bir şeyler konuşmak ve yazmak için var. Regular Show örneği yanlış çünkü bütün olayını absürtlük üzerine kuran bir komedi çizgi dizi ile gerçek hayata yakın bir evren kuran bir anime kıyaslanamaz. Bu evrende, hiçbir şekilde, topacın avatarından çıkan bir şok dalgası kimseye zarar veremez. Kendi tasarladıkları evrene uymayacaklarsa bütün kurguyu yıkarlar. Ki yıktılar zaten. Bu kadar takılmaya gerek yok lafı bu animeye getirilen bütün bu eleştiriler için söylenebilir. Dümdüz her şeye tamam diyip geçebiliriz ama benim tarzım değil. Tarihe not olarak burda kalsınlar işte.
Spoiler 20:57 Belki de onları yenebilecek kişi Kazin'dir 🥲Ustanın dediği gibi ekasu onları yenebilir ama yinede üçünün o konuşmasında bir kazin'in geçmemesi üzücü oldu 🥲 O da başarabilir bence. Sonraki bölümde ekasu ile kazin kapışacaklar sanırım. Kapışmayı görmek için heyecanlıyım. Umarım uzun bir kapışma olur.Belki de bu konuşmanın üzerine sonraki bölümde kazin ve ekasu kapışmasını göstererek, kazin'in three ve four'u yenebilecek güce geldiğini göstereceklerdir.. kim bilir?
Benim de fikrim o yönde 101. Bölüme yazdığım gibi bi senaryo bekliyorum
"Bu şekilde bal gibi de olmaya devam edecek"öncelikle bu şekilde kışkırtıcı konuşmanız beni etkilemez unutma ki tek izleyen ben değilim bu şekilde konuştuğunuz takdir de kendinize zarar verirsiniz size herhangi bir ücret ödenmiyor olabilir ama bu site bedavaya çalışmaıdgını bir yazılımcı olarak söylüyorum üstüne stenin reklam gelirleri de var, bu siteyi kuran kişi reklam gelirleriyle siteyi ayakta tutuyor buda şu demek oluyor siteye ziyaret olmazsa kendi cebinden yemeye başlar oda bir yere kadar yer sonra network offline "biz hizmeti ucretsiz veriyorz istemiyorsan çekip gidersin" tarzında yorum yapmamanız en iyisi olacaktır. ek olarak işleyişten elbette %100 bilgim yok ama ilgilizceden tükçeye çevirip yayınaldıgınızdan nerdeyse eminim ama bizde ingilizce crt dosyasını bekliyoruz diyorsanız eyvah eyvah siz en başta uzun yolu seçmişsiniz.
Giderler gelirlerden kat kat fazla maalesef. Cidden Beyblade'i sevdiğimiz için yapıyoruz. Yılda 1000 tl ya geliyor ya gelmiyor. Server ve alan adı masrafı hariç ödüller de cebimizden.Gönüllülük esasına dayandığımız için çevirmenlere hadi Japonca'dan çevirin diye bir baskımız yok. Nasıl rahat ediyorlarsa öyle yapıyorlar. Hiç çevrilmese de sorun yok bizim açımızdan. Çevirmene para vermiyoruz sonuçta. Yaparsa ek içerik olmuş oluyor.