Beyblade - X - 115. Bölüm

Radek_Eren

  • *
  • Toplam İleti 1599
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Beyblade - X - 115. Bölüm
« : Şubat 15, 2026, 14:03:20 »
  • 2
  • 0

Ynt: Beyblade - X - 115. Bölüm
« Yanıtla #1 : Şubat 15, 2026, 23:17:40 »
İlk yorum benimm
  • 1
  • 0

Penguen007

  • X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1093
  • BeyPuan 35549
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
Ynt: Beyblade - X - 115. Bölüm
« Yanıtla #2 : Şubat 16, 2026, 13:13:09 »
Sonunda birileri Şampiyonlara meydan okuyor be! En başından beri görmek istediğim olay. Ama Pendragon'a hala meydan okunuyor olması, Persona'nın olayının tam olarak ne olduğunu sorgulatıyor. İki binanın herhangi birinde 100'üncü kata yeterince yaklaşırsan, üç Şampiyon takımdan birine kendi isteğine göre meydan okumada bulunma hakkı mı kazanıyorsun? Ya da tırmandığın binanın Şampiyonu ile büyük Şampiyon arasında seçim yapma hakkı vardır... Tabii bunun akıllara getirdiği bir soru da Solidus Binası'nın Şampiyonlarının kim olduğu.

Böyle yazmıştım ama hikayedeki anlatı, bir nevi otorite figürünün, Pendragon Takımı'na kimin meydan okuyabileceğine dair bir seçim yapması olarak sunulmuş... Hikayeyi kim yazıyorsa Persona'nın ikinci sezonun sonundaki zaferini ve gelmiş oldukları Şampiyonluk konumunu değerli hissettirmeyi başaramadı. "Geçen sefer biz Pendragon'a meydan okumuştuk. Bu sefer de Pendragon, kadroyu toplayıp bize meydan okuyacak." Diyor olması gerekirdi Persona'nın.

Bird'ün de ezik olarak başladıktan sonra yavaş yavaş gelişmesini izletecekler sanıyordum. Ama görünüşe bakılırsa bu çar sadece ezik olmak için ezik. Kamera karşısında yine konuşamadı. İlk bölümdeki halinden bir farkı yok. Ne yavaş ne hızlı, hiçbir gelişim göstermemiş. Üçüncü sezonda olduğumuzu hatırlatmama gerek var mı? "Potansiyel adam" diye kadroda tutuyolardı, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp tamam falan filan da... Hangi noktada o potansiyelin olmadığına, öğrenmeyince öğrenmediğine, olmayınca olmadığına, ve eşşoğlu eşşekliğine kesin şekilde karar verecekler bunun?

Kaminari neden böyle bir kafaya girdi ki? Zaferi amaçlayarak Pendragon'u bozmaya kimsenin hakkının olmadığını, nereye giderse gitsin sponsor bulabileceğini kanıtlama arzusu coşar sanmıştım.

Cho Pan neden RhinoReaper kullanmıyor!?!?!?!?!?!?!? :'(
  • 2
  • 0

Yavuz_C

  • ***
  • Toplam İleti 151
  • BeyPuan 156
  • Siyah Duranza, Saldır!
Ynt: Beyblade - X - 115. Bölüm
« Yanıtla #3 : Şubat 16, 2026, 17:56:10 »
Spoiler
King Manju racon kesmeye çalışırken elindeki maçı sattı :D bu arada bird niye muhabirleri adam akıllı konuşamadı ki? Geçen bölümde o kadar Zero kurosuya ayar çekmişti, ne oldu? Bu adamlar ne yazdıklarını da unutuyor galiba
  • 1
  • 0
Tavuklu pilav ve kuru fasülye

EmekliBeyblade

  • *
  • Toplam İleti 29
  • BeyPuan 5
  • You wish to fight ?
Ynt: Beyblade - X - 115. Bölüm
« Yanıtla #4 : Şubat 18, 2026, 00:27:05 »
Spoiler
en sonda gösterilen beyblade orochi cluster mı?
  • 0
  • 0

Ynt: Beyblade - X - 115. Bölüm
« Yanıtla #5 : Şubat 20, 2026, 20:10:18 »
Bird güçlenmişti tamam ama şimdi diğerleri de güçlendi. Bird bu güçlenenler arasında geride kalmasın? Yeniden antrenman yapması gerekebilir
  • 0
  • 0

Sensei

  • *
  • Toplam İleti 20
  • BeyPuan 1
Ynt: Beyblade - X - 115. Bölüm
« Yanıtla #6 : Şubat 20, 2026, 21:40:56 »
Bird dragon break görünce niye şaşırdı ki ben olsam ilk görüşümde 0 deneme ile yapmamla hava atardım
  • 0
  • 0

Ynt: Beyblade - X - 115. Bölüm
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2026, 22:22:31 »
İyi güzel maç çıkardı shieru evet ama black Shell almasını isterdim ya nedeni orda ryugu ile ilgili şeyler derken ryugunun ona verdiği beyblade'i kullanması güzel olurdu bide umarım gelecek bölümlerde ryugu maçı izler ve shieru ile arasında bir konuşma görürüz şu ryuguyu yanına çeken lavuk yüzündende 1,5 sezondur black Shell göremedik
  • 0
  • 0