Beyblade - X - 126. Bölüm

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1605
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Beyblade - X - 126. Bölüm
« : Mayıs 25, 2026, 19:30:08 »
  • 0
  • 0

qBerk

• *
  • Toplam İleti 2
  • BeyPuan 0
Ynt: Beyblade - X - 126. Bölüm
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2026, 21:29:41 »
ilk savaş iyiydi ama berabere:/ bölümler artık çok boş artık 4 sezon u bekliyoruz.....
  • 0
  • 0

« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2026, 22:45:06 »
bence savaş güzeldi

Spoiler
ekusunun zorlandığını görmek biraz korkutsa da one'nin de arka planda güç kullanmak zorunda kalması da bir o kadar ferahlatıcı
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1129
  • BeyPuan 35550
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2026, 23:33:04 »
Bir şey diyim mi? Bence bu seride bu aletlerin Beyblade olduğu bile anlaşılmıyor. Sadece çarpışan iki cisim. Özellikle topaç veya Beyblade olmaya dair bi gurur taşımıyorlar.

Bir diğer şikayetim de bu serinin cidden hem Dragoon, hem Pegasus, hem de Valkyrie'ye aynı animede yer verirken, bu Beybladeleri hep antagonist Beybladeleri olarak belirledikleri için birbirleriyle kapışmalarını görmememiz. Bir arka plan hikayesine ne gerek var ne de düzgün işleyebileceklerine zaten güvenim var. Zart diye bize sunsalar en azından bundan biraz zevk alabilirdim.

Gerçekten tüküreyim sizin yazacağınız hikayeye. İzleyicinin beklentisiyle bu kadar dalga geçecek iyi niyet biriktirdiklerini sanıyor olamazlar. Demizu memizu her kim ise, gel bize Beyblade hikayesi yaz dedikleri zaman "zaa enayilere bak Beyblade neymiş lao neyse tamam diyeyim de paralarını cukkalayayım saçma sapan bi senaryo yazsam da olur" diye düşünmüş bence artık belli bu.

Delta'yı, Curse'ü yenerken göstermişler :D Kalbimde MummyCurse'ün oturduğu yere UnicornDelta'nın geçişinin güzel bir görseli. Ve cidden BahamutBlitz ve UnicornSting'in çocuğu olarak tanıtmışlar Delta'yı. Hoşuma gitti.
  • 2
  • 0

HBK

• *
  • Toplam İleti 47
  • BeyPuan 300
« Yanıtla #4 : Bugün, 00:04:28 »
Packun'un bu bölümde teatral etkisi Ekusu'dan yüksek. Bir Beyblade Multiverse turnuvası senaryosu yazsam, tüm jenerasyonların en etkili isimlerini içeren 16-20 kişilik bir turnuva. Ekusu'nun olası sevenlerinin hislerini ve kendisinin bir jenerasyonun ana karakteri olduğu gerçeğini umursamasam, kendisini ilk turda elerim. Hem de Michael Scott'un, Hitler ve Bin Ladin'in olduğu odada tabancasındaki iki kurşunu da Toby'ye sıkması gibi bir keskinlikle. Ekusu'dan nefret ettiğim için değil. Ekusu'dan nefret bile edemem ki. En azından Pakkun'dan nefret ediliyor.

Custom Line Expand Blade. Custom Line'ın Assist Blade'leri, bana Burst Superking'in Double Chassis'lerini anımsatıyor. Şu şekilde, Duble Şasiler de üstü alta bağlama konusunda kilit öneme sahip olsalar da olması gerekenden fazla ön plandaydılar. Ana Blade'lerin net ön planda olmasına engel oldular. Mesela DB/BU'da öyle değil. Blade net ön planda. Assist Blade'ler lazım X sistemine, ama yapısal olarak yanlış duruyorlar. Şimdi 6 parçadan oluşan Beyblade'in yalnızca 1 parçası metal. Plastik diye alaya alınan Burst'te metal parça oranı hiçbir zaman bu kadar az olmadı. Metal'de ise Blade spin track aracılığıyla bit'e bağlanıyordu. Nadir örnekler dışında spin trackler ön planda değiller.
  • 0
  • 0

divonm

• *
  • Toplam İleti 3
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #5 : Bugün, 10:05:22 »
Spoiler
[/Yani sizler gibi derin analizler yapacak kadar dikkatli izlemiyorum sadece eğlenmek için de ben bunun için mi 2 hafta bekledim. Evet sezon daha bitmedi ve direkt olarak ekuso-one maçını galibiyetle sonuçlandırmaları saçma olurdu ama bu yazdıkları seneryo çok daha saçma. Ben niye daha önce hiç görmediğim birinin maçını izlemek isteyeyim. Her iki taraf için de mizua mı her neyse o kim mesela daha bizim direk bir haftada onunla taraf olmamızı bekliyorlar? Hani two’nun soy adı kruso ona akraba kontenjanından yer açarız da hangi aklına soktuğum durduk yere gidip de ya biz gidelim sıfırdan karekter oluşturalım da hikayeye iyice tükürelim dedi? Ya bide pakkunun sahneleri nasıl oluyordu bu bölümün izlenme motivasyonu olan savaş sahnesi ile aynı uzunlukta oluyor. İkiside aşağı yukarı 3 buçuk dakika. Ya en azından saçma salak yeni karekter ve blade duyuracağına şu maçı uzatsaydın insanların ciddiyetini de alırdın. Bir de maçın kalitesi türk futbolu gibi. Ne olsu iki ekstrem attılar iki çarpışlar maç bitti. Biraz daha çekişme biraz daha aksiyon? Artık kendi yağında kavrulmaktan yanan amacı sacece oyuncak satmak olan yapılmak için yapılan bi çizgi filmden ibaret. Oyuncak demişken oyuncakların kalitesi de gitgide düşüyor. Ya hani yeni getirdikleri bladelerde vay canına diyeceğimiz veya uzun zaman sonra aklımızdan kalmayacak hiçbir özellik yok. Ya en kötü leopard vardı burstun 2. Sezonunda dişleri bir anda kapanıyordu. Ha saçma mıydı evet gerçek hayata kıyasla ama en azından animeye renk katıyordu. Burada hepsi birbirinin türevi. Ne var mesela şu blade’in şu özelliği vardı diye hatırlayacağımız? Ben izlemeye kendimce ara veriyorum artık. Bu bölümün hayal kırıklığı 3 sezondaki en büyüğüydü. Ama haklarını yemeyelim 3 sezonda doğru yaptıkları tek iş pakkundu. Heriften kıl olmazı çok güzel sağladılar. Yıllar sonra tekrar bu seriye başlarsam aklıma bi ekstrem çizgi ekuso bi de pakkun gelir o kadar. Ekuso da iyi yazılmış olduğu için değil başrol olduğu için].
  • 0
  • 0