Haberler:
İzlediğim en iyi bölümdü 🤩🤩🤩
Arkadaşlar, 133. bölümden spoiler vermez misiniz? Verecekseniz de en azından spoiler kutusunu kullanın. Sizin yüzünüzden ben de spoiler yedim 133'ten. Yorumları sildim, bir daha olmasın lütfen.
bakalım son bölümde ne olacak
galiba Xin ilk mağlubiyetini görecez gelecek bölüm
bu arada benim bir teorim var,ama sadece tahmin yani bir kanıtı yok bu yüzden de spoiler uyarısı kullanmayacağım, spiker bir yerde "eğer ki üç kapışma sonrası herhangi bir takım 4 puana ulaşamazsa herhangi iki kişi çıkıcak" diyor,ama takımları kast etmiyor,ve de chrome çok endişeli gözüküyordu,ve de bence onu boşuna göstermediler,yani ekusu kaybedicek,bird zero'yu yenicek,en son da chrome, One'yi yenicek.ama bunun olması için Bird'in spin finish ile kazanması gerekiyor yani bence kazanırsa Xtreme finish ile kazanır,e zaten de Ekusu da Xtreme finish ile kaybeder, çünkü sn gösterişli ve şaşırtıcı olanı o şekilde olur.veya bir teorim daha var,bence baito serideki en güçlü karkater,herkesin güçlenmesini ve "leziz" olmalarını istiyor,yani Ekusunun daha güçlü ve kötü hali gibi bir şey,ama pek de kötü karakter gibi de hissettirmiyor, hiç de göze batan bir karakter de değil zaten büyük bir şok bizi bekler.kısaca, Ekusunun kaybetmedi beya Bird'in kazanması dışındaki her şey çok beklenmedik olucak.hatta Chrome'nin geliş anını kafamda canlandırabiliyorum, işte gelicek böyle "ben sana kimseye kaybetme dememiş miydim" diyerek onun adını söyliyecek,ve de Ekusu bir anda herkezin gözü önünde maskesini cıkartıcak,ondam sonra da herkes şok.bakın bunu SS alın kesin doğru çıkar "bu adam söylemişti" dersiniz,ve bu arada mangadan spoiler yemedim, zaten de spoiler yememek için okumuyorum