Beyblade - X - 38. Bölüm

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 396
  • BeyPuan 2620
Ynt: Beyblade - X - 38. Bölüm
« Yanıtla #15 : Ağustos 31, 2024, 18:21:12 »
Bence marvel, insanların kurgusal hikaye algısına geri dönülemez bir hasar verdi. Her şeyin bir paralel evren olması gerekmiyor

Kesinlikle katılıyorum, bu paralel evrenler olayını hiçbir kurguda sevmiyorum. Aslında Marvel'dan önce de çok vardı.
  • 1
  • 0

Fox

• *
  • Toplam İleti 17
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #16 : Ekim 05, 2024, 17:45:41 »
Bence Queen şu ana kadarki en iyi rakip karakter, diğer rakipler çoğunlukla unutulabilir tipler
  • 1
  • 0
Fight with focus, Liveman!

Truck_kn

• *
  • Toplam İleti 34
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #17 : Mart 03, 2025, 01:07:30 »
Ryugu cidden yandere gibi geliyor bana burn 1900 yoai karakteri ryugu yandere sempati (ryugu takıntılı x'e burn yine burn yani o hala yoai havasında animede) neyse büyük annecim seninde dedin gibi ana karakter x ve bence yazarlar bu sözlerle X'in ana karakter oldunu doğruşadılar yani bence öyle tek fark  X'in ana karakter masumluğu saflını mallını pes etme- yok zaten pes etmesini gerektiren bir durum yok lazım vermişler büyük anne yenilir yani yoksa ryugu ile shiguru göstermeleri nin bu kadar çok manası yok bir de ben diyer serileri izlemedim de eheheheh şey çoklu evren derken (cidden ıçimden bir ses bu iş abla kardeş falan flan dan dünyayı kurtarmaya kadar üç uçak diyer bi diyer seste mal mısın sen bak Ugandalı deyil bu diyor) ha bir de yazarla bence babaannenin bebylade de abla aile arkadaş önemi yok derken bize multi ve shiguru maçından śey yapıo bunların abla kardeş olduna bakmayın diyor ki ben o mačı izlerken büyük ihtimal her ne kadar multi kazanıcağını bilsemde dramdan ölücem
  • 0
  • 0

« Yanıtla #18 : Nisan 28, 2025, 13:42:52 »
Arkada Tyson var. OG Blader. Onun yanında da Gingka var, Metal Blader.
Önlerinde, Bell. Bell'in önünde BÜYÜK İHTİMALLE Hikaru ve Hyuga var.
H ve H kardeşlerin de önünde Valt, Dante ve Aiger var.

Bunu şimdi fark ettim AMA SEKİZ saydım. Dokuzuncu, Tyson ve Gingka'nın arasındaki kimdi ki acaba? Ryuga değil. Kai ya da Ray hiç değil. Allah Allah... KİMSİN LAN SEN?! xD
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #19 : Temmuz 11, 2025, 01:21:12 »
İngilizce seslendirmede Robin için "Baby Bird" diyordu Kraliçe. Böylece Japonca'daki adına bir gönderme yapıyorlar sanırım. 8)

Bu arada çizgi filmdeki şu ana dek en iyi repliği Jaxon Cross Kraliçe'ye verdiği yanıtla gerçekleştirdi. "Seni yenen 10. Beyblade'çi olmayacağım, sana diğer 9'u unutturacağım." 8)
  • 3
  • 0

« Yanıtla #20 : Ağustos 03, 2025, 14:01:07 »
Nenem sen bi tık yanlış düşünüyorsun, tek bir Xtreme Dash yetmez ki X'e xD
  • 1
  • 0

Yavuz_C

• Toplam İleti 260
  • BeyPuan 160
  • The LEB
« Yanıtla #21 : Eylül 06, 2025, 23:57:55 »
Spoiler
hey ihtiyar. Ne kadar deneyimli olursan ol. Sen şu anda sonsuz Xtremedash yapabilen bir ruh hastası ile mücadele veriyorsun.
  • 0
  • 0
𐰀 I-LX 𐰑𐰼𐰀𐰤 𐰋𐰆𐰽𐱃𐰅𐰼

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #22 : Ocak 05, 2026, 21:31:49 »
Ben az önce ne izledim 9 beybladeçi mi :o
15:50 Toguro gibi izledim ve geri sardım  yetmedi Japonca dublajına da baktım başından beri düşünüyordum zaten eski Beybladeçi oalrak gelseler diye ancak arkadaki kişiyi anımsayamadım Yu Gi Oh tan Seto Kaiba mı acaba :D
  • 0
  • 0

« Yanıtla #23 : Eylül 12, 2026, 18:18:30 »
Beyler amma felsefe yapmışsınız. Sadece bir Easter Egg o kadar da takmayın. Ama bunu bile görmek aşırı zevkliydi. O değil de Zero yine üvey evlat oldu. Ryugu yerine onu koyabilirlerdi. Sanırım Takara ZeroG başarısızlık olarak görüyor.

Bide aklıma takılan birşey var. Madem Eksu Pendragon ilə bir kez kulenin zirvəsinə tırmandı e nasıl oldu da daha aşağı katta olan bu kadın ile maç yapmadı?
  • 0
  • 0