Beyblade - X - 51. Bölüm

Jinwoo

• *
  • Toplam İleti 8
  • BeyPuan 0
Ynt: Beyblade - X - 51. Bölüm
« Yanıtla #30 : Mayıs 31, 2025, 16:30:27 »
Burst serisi 5-12 yaş arası içindir berbat bu güç dengesi olan her saniye beyblade savaşı olan konusu olmayan çöp seridir %95 kimin kazanacağınıda bilirsiniz ancak beyblade X baya kaliteli idi komedisi de gayet iyi, konuşmalar çok daha kaliteli olan ve müzikleri beyblade anime tarihinin en iyi ostlarına sahip serisidir
  • 2
  • 1

b2028

• *
  • Toplam İleti 1541
  • BeyPuan 766
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #31 : Haziran 01, 2025, 01:34:22 »
Burst serisi 5-12 yaş arası içindir berbat bu güç dengesi olan her saniye beyblade savaşı olan konusu olmayan çöp seridir %95 kimin kazanacağınıda bilirsiniz ancak beyblade X baya kaliteli idi komedisi de gayet iyi, konuşmalar çok daha kaliteli olan ve müzikleri beyblade anime tarihinin en iyi ostlarına sahip serisidir
Açılış müziği dışında bir tane iyi müziği yok bence. OST konusunda en zayıf Beyblade jenerasyonu X'tir.
  • 2
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #32 : Temmuz 23, 2025, 01:39:18 »
Açılış müziği dışında bir tane iyi müziği yok bence. OST konusunda en zayıf Beyblade jenerasyonu X'tir.
Bence en zayıf sezon kesinlikle açık ara Metal Serisi'dir. Abartılı karakterler, bencillik, gerçekçi olmayan kötü karakterlerin Beyblade'çileri yönetmesi vb. Burst Serisi'nde Snake Pit vardı ve ne abartılı ne de çok sıradan bir topluluktu. Plastik Seri için Demolition Boys Takımı'ndaki çalışmalar abartılı olsa da gerçekle empati kurulabilirdi. Metal için acımasız ve kaba karakterlere hayran olan ezik karakterler onların izinden gidiyorken, verilen mesajlarsa şöyleydi; düşene bir tekme de sen vur, kaybedersen hiçbir değerin yok, seni Beyblade maçında yenen sana kaba davranabilir vb.

Bu yüzden X Serisi için Metal gibi sığ olmaması bakımından değerli bir yapım diyebilirim. 8) Blaze Fujiwara'nın zengin ve saygılı olması, bu serideki en sevdiğim karakterin o olmasını sağladı. 8) Jaxon Cross, Multi Nanairo ve Robin Kazami de çok uyumlu bir takım olmuşlardı. Multi ve Jaxon'ın Robin'e olan asla azalmayan inançları da bize takım ruhunu en güzel gösteren sahnelerden biriydi. Herkes gibi Chrome'un abartılı Jaxon Cross hayranlığı ve profesyonel Beyblade'çilerin sponsor bulma zorunluluğu, sponsorların sağladığı evlerde kalıp ailelerinden ayrı bir yaşam sürmeleri de bu sezonda abartılı bulduğum eksi yönlerdi. Sevdiğim yönlerse özellikle bir Beyblade'in birden çok kişice kullanılabilmesi, Beyblade'çilerin tek bir Beyblade değil birden çok model kullanabilmeleri, sezon boyu neredeyse hiç kötü karakter olmaması, Beyblade'in bir spor olarak görülmesi... 8)

Ben İngilizce izlesem de, çeviri yapan @Penguen007 'e teşekkür ederim. 8)
  • 2
  • 0

« Yanıtla #33 : Temmuz 28, 2025, 12:05:43 »
Bird böyle beybladeci ye nasıl yenilir be o çatlama olmasaydı PERSONA zirevedeydi ama bence persona hak ediyor zirveyi hem de pendragondan bile daha çok hak ediyor var ya kazansalardı mükemmel olurdu herkes şoktaydı kesin :'(
  • 3
  • 0

« Yanıtla #34 : Ağustos 01, 2025, 17:20:44 »
Gerçekten her zerresi ile çok güzel bir bölümdü. Başta Bird'in kazandığını zannetmem ile çok fazla gaza geldim ama sadece o andan 10 saniye sonrasına hayal kırıklığına uğradım. Olsun,yinede izlediğime gerçekten değdi. Bird şerefli bir mağlubiyet aldı. Gelecek sezon kesinlikle intikamını alır diye düşünüyorum. Seriyi çeviren Penguen007 abime çok teşekkür ederim. 2.Sezonda görüşmek üzere
  • 3
  • 0

« Yanıtla #35 : Ağustos 04, 2025, 00:19:00 »
Spoiler
Sırf ikinci sezonu yapabilmek için 0.1 saniye fark mı?
Sinirim bozuldu
  • 0
  • 0

Yavuz_C

• Toplam İleti 150
  • BeyPuan 156
  • Siyah Duranza, Saldır!
« Yanıtla #36 : Eylül 10, 2025, 23:50:38 »
Spoiler
Aklı başında bir izleyici, senaristin sırf yeni bir sezon çıkarabilmek için yoktan bir olay ve kural uydurduğunu, ardından bize bunu çok iyi bir kılıfla yutturmaya çalıştığını farkeder. Yok neymiş gönüllerin şampiyonuymuş. Yok la öyle bir şey. Eleman kaybetti tamam olay kapandı. Yenildiniz persona. Yapımcı sırf sizden daha çok para kazanmak için böyle berbat bir yola başvurdu. Neyse, bir de benim gibiler izletmek için bir tanecik galibiyet eklemişler. 2. Sezonu izlemek içimden gelmiyor. Sırf ne olacak diye bakacağım. Ha bu arada, Kıymetli Çevirmenimiz Penguen007'ye de çok teşekkür ediyorum.
  • 0
  • 1
Tavuklu pilav ve kuru fasülye

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5036
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #37 : Şubat 08, 2026, 03:30:41 »
Kazim karakter gelişimini tamamlamayı başardı
Spoiler
tam kazandı dediğim anda kaybetti ama iyidi nt
  • 0
  • 0

« Yanıtla #38 : Nisan 22, 2026, 21:44:39 »
Bird 3 sezon boyunca yaptı en iyi maç(şuan 122.bölümde anime)Ve Ekusu olmasaydı bird bence içine kapanırdı.Ekusu bird e Beyblade in hep eğlence ve oyun olduğunu söyledi.5.tur dan öncede o kelimeyi demeseydi mesela bird son sahnede o Çok eğlendim sözünü demezdi.Yani kısaca bird Ekusu sayesinde ayakta kalıyor hep
  • 0
  • 0