Haberler:
Bakuten Shoot mangalarının Türkçe basıldığını yeni öğrendim sayılır bayağı hypelandım ama maalesef biraz yavaş yayınlanıyor sanırım.Komikşeyler ile konuştum, devamını basacaklarmış umarım 14 cildi de tamamlanır. Öğrenince hemen çevremden birilerine de haber verip aldırdım. Destek olmak lazım, bayağı nadir bir manga.
Çok eskiden (sanırım 2004 senesi) Super-J tarafından da Türkçe olarak basılmıştı ama niyeyse ilk 3 ciltten sonrası gelmemişti. Acep satılamadığından mı diyeceğim ama zannetmiyorum. Beyblade o zamanlarda da hayli popülerdi. Şimdi temennimiz eksiksiz olarak 14 cildin de tamamlanması. Belki sonrasında Metal serisini de çevirirler. Burst, X öyle devam etse çok güzel olur. Var bir hayalimiz.
Çok popülerdi ama kitlenin nerdeyse hepsi küçük çocuklardı, işlerine gelmemiştir. Ya Komikşeyler şu Bakuten Shoot'u tamamlasın öpüp başımıza koyalım Basım tarihlerine baktım zaten çok yavaş basılmış umarım tamamlandığını görebilirim
Artık o çocuklar büyüdü. Evet, cidden yavaş ilerliyor ama umarım tamamlanır.Düzeltme: İlk 3 cilt değil de 4 ciltten sonrası gelmemiş. Aklımda öyle kalmıştı.
Bir sebepten ötürü 4. ciltten sonrasının yayın haklarını alamadıklarını düşünüyorum.
DR da bulamadım sitesinde de 5. cilt yok önceden de basılmamıştı diye hatırlıyorum
Mail atıp sorduğumda devamını basacaklarını söylemişlerdi aslında. Plan değişikliği mi oldu yalan mı söylediler bilmiyorum. Sadece basılmadığı için mi yayın haklarının alınamadığını düşünüyorsun yoksa kulis bilgisi mi var?
Sadece tahminde bulundum. Geçmişte de sadece dördüncü cilde kadar basılmıştı. Belki de geçmişte Türkiye'de ilk dört cildin yayın hakları kimdeyse onlara ulaşıp sadece ilk dört cildi alabildiler.
Mail atıp sorduğumda devamını basacaklarını söylemişlerdi aslında. Plan değişikliği mi oldu yalan mı söylediler bilmiyorum. Sadece basılmadığı için mi yayın haklarının alınamadığını düşünüyorsun yoksa kulis bilgisi mi var? Kitapçılarda bulamazsın çünkü basılmadı