Bakuten Shoot Mangası Komikşeyler Sitesinde

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: Bakuten Shoot Mangası Komikşeyler Sitesinde
« Yanıtla #16 : Mayıs 08, 2024, 23:06:35 »
D&R'ın sitesinde de mevcut. 65.55₺ ama 400₺ üzeri kargo bedava. Yeni turnuva ödülleri belli oldu :D

https://www.dr.com.tr/kitap/beyblade-cilt-4/cizgi-roman/urunno=0002117545001
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #17 : Ağustos 19, 2024, 17:49:13 »
Bakuten Shoot mangalarının Türkçe basıldığını yeni öğrendim sayılır bayağı hypelandım ama maalesef biraz yavaş yayınlanıyor sanırım.

Komikşeyler ile konuştum, devamını basacaklarmış umarım 14 cildi de tamamlanır. Öğrenince hemen çevremden birilerine de haber verip aldırdım. Destek olmak lazım, bayağı nadir bir manga.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #18 : Ağustos 19, 2024, 18:55:13 »
Bakuten Shoot mangalarının Türkçe basıldığını yeni öğrendim sayılır bayağı hypelandım ama maalesef biraz yavaş yayınlanıyor sanırım.

Komikşeyler ile konuştum, devamını basacaklarmış umarım 14 cildi de tamamlanır. Öğrenince hemen çevremden birilerine de haber verip aldırdım. Destek olmak lazım, bayağı nadir bir manga.

Çok eskiden (sanırım 2004 senesi) Super-J tarafından da Türkçe olarak basılmıştı ama niyeyse ilk 3 ciltten sonrası gelmemişti. Acep satılamadığından mı diyeceğim ama zannetmiyorum. Beyblade o zamanlarda da hayli popülerdi. Şimdi temennimiz eksiksiz olarak 14 cildin de tamamlanması. Belki sonrasında Metal serisini de çevirirler. Burst, X öyle devam etse çok güzel olur. Var bir hayalimiz. :D
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #19 : Ağustos 19, 2024, 19:25:56 »
Çok eskiden (sanırım 2004 senesi) Super-J tarafından da Türkçe olarak basılmıştı ama niyeyse ilk 3 ciltten sonrası gelmemişti. Acep satılamadığından mı diyeceğim ama zannetmiyorum. Beyblade o zamanlarda da hayli popülerdi. Şimdi temennimiz eksiksiz olarak 14 cildin de tamamlanması. Belki sonrasında Metal serisini de çevirirler. Burst, X öyle devam etse çok güzel olur. Var bir hayalimiz. :D

Çok popülerdi ama kitlenin nerdeyse hepsi küçük çocuklardı, işlerine gelmemiştir.

Ya Komikşeyler şu Bakuten Shoot'u tamamlasın öpüp başımıza koyalım :D Basım tarihlerine baktım zaten çok yavaş basılmış umarım tamamlandığını görebilirim :D
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #20 : Ağustos 19, 2024, 22:12:24 »
Çok popülerdi ama kitlenin nerdeyse hepsi küçük çocuklardı, işlerine gelmemiştir.

Ya Komikşeyler şu Bakuten Shoot'u tamamlasın öpüp başımıza koyalım :D Basım tarihlerine baktım zaten çok yavaş basılmış umarım tamamlandığını görebilirim :D

Artık o çocuklar büyüdü. :D Evet, cidden yavaş ilerliyor ama umarım tamamlanır.

Düzeltme: İlk 3 cilt değil de 4 ciltten sonrası gelmemiş. Aklımda öyle kalmıştı.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #21 : Ağustos 19, 2024, 22:55:54 »
Artık o çocuklar büyüdü. :D Evet, cidden yavaş ilerliyor ama umarım tamamlanır.

Düzeltme: İlk 3 cilt değil de 4 ciltten sonrası gelmemiş. Aklımda öyle kalmıştı.

Evet, duyurmak lazım.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #22 : Eylül 29, 2024, 17:54:13 »
Hala yeni cilt çıkmadı, sormak lazım haber var mı acaba?
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #23 : Kasım 24, 2024, 00:30:29 »
Komikşeyler biraz hayal kırıklığına uğrattı. Mailime de dönmediler küstüm. ;D

Seriyi salmış olmalarından şüpheleniyorum.

Benim aklımda bir şey var ama bakalım...
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #24 : Ocak 23, 2025, 19:40:04 »
Bir sebepten ötürü 4. ciltten sonrasının yayın haklarını alamadıklarını düşünüyorum.
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5034
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #25 : Ocak 23, 2025, 21:14:42 »
Bir sebepten ötürü 4. ciltten sonrasının yayın haklarını alamadıklarını düşünüyorum.
DR da bulamadım sitesinde de 5. cilt yok önceden de basılmamıştı diye hatırlıyorum :-/
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #26 : Ocak 23, 2025, 23:25:13 »

Mail atıp sorduğumda devamını basacaklarını söylemişlerdi aslında. Plan değişikliği mi oldu yalan mı söylediler bilmiyorum. Sadece basılmadığı için mi yayın haklarının alınamadığını düşünüyorsun yoksa kulis bilgisi mi var?

DR da bulamadım sitesinde de 5. cilt yok önceden de basılmamıştı diye hatırlıyorum :-/

Kitapçılarda bulamazsın çünkü basılmadı ;D
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #27 : Ocak 23, 2025, 23:57:23 »
Mail atıp sorduğumda devamını basacaklarını söylemişlerdi aslında. Plan değişikliği mi oldu yalan mı söylediler bilmiyorum. Sadece basılmadığı için mi yayın haklarının alınamadığını düşünüyorsun yoksa kulis bilgisi mi var?

Sadece tahminde bulundum. Geçmişte de sadece dördüncü cilde kadar basılmıştı. Belki de geçmişte Türkiye'de ilk dört cildin yayın hakları kimdeyse onlara ulaşıp sadece ilk dört cildi alabildiler.
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 384
  • BeyPuan 2617
« Yanıtla #28 : Ocak 24, 2025, 10:38:49 »
Sadece tahminde bulundum. Geçmişte de sadece dördüncü cilde kadar basılmıştı. Belki de geçmişte Türkiye'de ilk dört cildin yayın hakları kimdeyse onlara ulaşıp sadece ilk dört cildi alabildiler.

Merak edip baktım. Komikşeyler, manganın yayın lisansını Crunchyroll EMEA'ya bağlı olan VME PLB SAS'dan almış.

VME PLB SAS, Shogakukan-Shueisha grubunun Avrupa'daki yayın lisanslarına bakan şirket oluyor.

Yani direk Shogakukan'dan almışlar. Zaten iflas etmiş(veya kapanmış) şirketin sahiplerini bulacaklar da, yayın haklarını satın alacaklar da ohoo zor iş  ;D

Bence bir ümit yayın haklarını aldılar ama satışlar istedikleri gibi gitmedi ve daha popüler mangalara yöneldiler. 
  • 0
  • 0

« Yanıtla #29 : Ocak 24, 2025, 10:42:19 »

Kitapçılarda bulamazsın çünkü basılmadı ;D

telifle alakali bi durum yok komikseyler berbat bi firma oldugu icin sadece bir ton seri alip 3 cilt basip devamini aylar yillar sonra anca cikartiyolar 2023 de ilk cildi cikip hala devami gelmeyen serileri var
  • 0
  • 0