İyi de bu kötü bir şey mi?
Sen de kendi manganı çiz, baş karakterinin adı Emre olsun ve herkesi yensin. Zaten Takao'nun yenilgileri de var. Onu geçtim Kai veya sevdiğiniz başka bir karakter her maçı kazansa yazar sayesinde kazandı demezdiniz.
Film konusuna gelirsek seriden bağımsız yapılmış olabilir ben de tam emin değilim.
hayır ama hiz takao nun kai yi yenmesi olarak bakmıyoruz çok saçma kişilere yeniltip kai de kazandırıyorlar ve bu cidden bari aklı başında kazansa saniyelik kazanınca ve şanstan, sinirimizi bozuyor
Dediğin bir yandanda mantıklı sonuçta senaristler olmasaydı Kai de olmayacaktı veya başka bir karakter. Takao nunda saçma yenilgileri olabiliyor sonuçta . Mesela Burst taki Volt gibi olmasını bende kesinlikle istemem ki Takao yenilince ağlayan çığlıklar atan bir kardeşiniz varsa kimse istemez 
burst ada fazla güçsüz gösteriyorlar herçi bu işi seviyorum ama bir baş karakter her zaman kaybetmemeli yani şansa ve ya saniyelik kazanmamalı onun dışında kazanmasının sorunu yok bnce mesela bursta
Spoiler
valtın shu ya ve lui ye kaybetmesi mantıklıydı ama zack de kazanması gerekli plöasına rağmen saçmaydı
mesela bazı durumlara göre değişir