Haberler:
Galiba kız , ama erkek te ola bilir(aslında böyle bir erkek olur mu ki?)kafam karıştı
Sayının son sahnesi çok komikti tam Kai den beklenilecek hareket. Spoilertsuki şimdi erkek mi anlamadım
SpoilerKai'nin yine eski güç için her şeyi yapacak haline dönmesi kötü oldu. Tsuki erkek.
Spoiler bilmiyorum bnce daha iyi oldu yani kai yi böyle sevdik ve bu rolünr geri dödü önceki kadar kaba değil ama genede kaba olması hoşuma gitti ..tsuki nin erkek olduğuna şaşırdığım kadar kimsenibkine şaşırmadım bakutendeki çim takımındaki yeşil saçlı dan bile çok
Ya Oliver'i anladım da Tsuki nasıl erkek olur ya o tiple ( artık bir mangaya/animeye başlamadan önce karakter cinsiyetine bakmam şart oldu )
Bence kız, çizgi romanda son bölümde de söylüyor kız olduğunu.
7. bölümde hakem Tsuki'ye Spoilerkız diyor. Tsuki de hakeme ben erkeğim diyor. Zaten bazı yerlerde "he" diye bahsediyorlar ondan.
8.bölüm:https://worldbeyblade.org/BakutenShootBeybladeRising_Chapter8English.pdf
Teşekkür ederiz @bladçi Bu olaylar G-Revolution'un devamında geçmiyor. Bunlar mangadaki olayların devamı. Manga ve anime baya farklı. O yüzden ilk kez okuyacaklar ya da aklında soru işareti bulununların haberi olsun.
Mangaları Türkçeye çevirme işi ne oldu
Bu bölüm çok sinir bozucuydu kesinlikle. Rus Takımı'nın Beyblade'lerini görecek olmak sevindirici ama.