Haberler:
Çizim yeteneğin çöp adamdan ileri olsaydı ben yapardım aslında çizebilirim belki ama her karesini tek tek çizmek gerekiyor oda saniyede 20 30 kare hızla ilerliyor. Yani 1 saniye yapmak için 30 tane resim. Zorluğunu siz düşünün.
Onuda yapmisligim var ama pek ustelememistim 1dk flndi kendim cizmistim yaza çizgi roman biterse belki kim bilir yaparım ama çok zor ve sabır gerektiren bir is
Boş vakit lazım
kesinlikle oyuzden yaz dedim daha çizgi roman için Bushra yı çizecek zamanım yok sınav haftası pek çalışmıyorum ama olsun kolay soruyorlar calismasam bile iyi alıyorum fakat onun stresi bile yetiyo
Çalışmadan almak için dersi dinlemen lazım Aslında okulda yapabilirsin belki. Boş ders te falan
Kendini asla sıkıntıya düşerme coolBlader , elbet çizilir geç olsun güç olmasın hepimiz buralardayız olay kurgusu sağlam olursa roman,hikaye bile olur kitapeviyle anlaşır basarız mesela fikirlere kurşun işlemez o sebeple bu yolda geliştiririz düşüncelerimizi
Fikirlere kurşun işliyor biraz. Cidden okul dersler sınavlar falan. Bir süre sonra sıkılıyor insan bu tür şeyleri yapınca animasyonu ilk yaparkenki düşüncem : Aa çok güzel oldu hergün yapıcam çok güzelokulun başlamasına az kaldığında: Bune ya okul çok zor animasyon yapamam kim uğraşacak
herkesin düşüncesi aynı değildir ve ben zaten çalışmıyorum ama çok ödev veriyorlar onun dışında sorun yok
Ve Bushrada hazır suanlik daha bitmedi vücuduyla beraber yine atarım Spoiler
Burada haksızlık var Büşra kendisine benzemiş
Kardeşinin çizdiği örnek resim atmıştı