Haberler:
buarada dostlar 1. Bölüm ilk yazdığım gibi olmasın fikir için size danisiyim ben sezonun sonlarını fln düşündüm fakat ilk bölümde ne yapsam
işte kai bir yerden türkiyeye gelsin ve kendi yaşıtlarında beyblade oynayan kişiler aramaya başlasın o sırada bir kaç kişinin turnuva yaptığını görsün (beybladetr ekibi ) ve onlara bunlar kolay rakipler daha iyileri b6lmam gerek falan desin () işte bunlarıda o ekip duysun ve savaşsınlar ekiptekilerin iyi bir beybladeçi olduklarını anlasın ama kazansın , böyle olabilir ilk türk takımının oluşmasıyla başlarız sonra turnuva falan başka ülkelerden güçlü oyuncukar gelsin ve ana karakterler den en güçlü gördükleri işte birinci oldu diye yayınlansın ekranda( şu ülkeden şu kişi birinci vs) ve turnuva için bir ülkeye gitsinler ve orada tek olarak değilde takım halinde savaşmaları gerek duyurusu çıksın 2li mi kaçlıysa onu sen ayarlarsın be devam eder düşüncem bu PlA nın önce : ... olan kısmına katılıyorum
Karakter analizine gerek varmı bilemiyorum varsa arkaya yazarım sizin 1.maddeye yazdiklarinizi onun dışında 1.bolum ile ilgiliİlk başta Kai nin maçını göstererek baslamasin derim 2 tane küçük çocuğun beybladeye sevgisi ve hecanla kapışması görülsün bunlarında Kai izlerken çocuklar Kainin cebindeki dranzeri görsün ve çocuklar Kai ye bakarak sendemi Beyblade oynuyosun abi desin ve sonra Kai soğukluğunu koruyarak çocuğun kafasını okyasip gider ve ondan sonra macera başlar Başkan Daitenji yeniden turnuva olacağını duyurur ve heryere afiş asılır bu Türkiye turnuvasının kurulması için olan bir turnuvadir ve Radek Eren kayidini yaptırmıştır bile Kai afişi görür ve biraz sasirir ve ardından Radeki Beyblade antrenmanı yaparken görür ve ondan sonra.... Gerisi romana bunu tabi dahada açarak yapicam eklememi istediğiniz birşey varmı varsa yazabilirsiniz
Çok güzel böyle de bailayabilir ben hiç Japon takımıyla aynı çizgi romanda olacağımızı hesap etmemiştim Böyle daha iyi olur sonrasını getirirsin hatta burdan da fikirleri sunarız sen bir giriş yap bence ardivas ın eklediğine devam niteliğinde son yazdığın konuya giriş için gayet güzel. Bizde ilk girişten sonrası için sana fikirler verelim eğer istersen
Herkes senaryosunu yazmış, bizim de çorbada tuzumuz olsun Kai yeni güçlü rakipler için dünyayı geziyor. Sıradaki yer Türkiyedir. Kai uçaktan inip dolaşmaya başlar. Sonra iki tane çocuğu beyblade oynarken görüp izliyor. Sonra bir tane serseri gelip onların beybladelerini maçta yener ve der ''Kim benle kapışmak ister?'' Sonra ben yani Radek geliyor ve ''Gerçek oyuncularla kapışmaya cesaretin yok ki sadece küçük çocuklara gücün yetiyor'' diyor. Sonra kapışıyorlar ve serserinin beyblade'ini ilk saniyede patlatıp yok ediyor. ''Beyblade dünyası bir gereksiz daha kurtuldu'' diyor. Sonra Kai diyor ''Belki burada azcık yetenekli kişiler vardır'' diyor. Sonra Kai öylesine bir turnuvaya katılıyor ama katıldığı turnuva ''Türkiye takımı seçim'' turnuvasıdır. Sonra Radek ve Kai karşı karşıya gelir İlk sezona benzedi biraz ama olsun
Kai ye yenilteceksin beni kesin
genelde o kişi baş rolün en iyi arkadaşlarından oluyor