Anket

Sizce Hangisi Daha İyi?

Takao Kinomiya (Tyson Granger)
Gingka (Ginga) Hagane
Baruto (Valt) Aoi
Zero (Zyro) Kurogane
Aiga Akaba (Aiger Akabane)

En İyi Başrol Hangisi?

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
Ynt: En İyi Başrol Hangisi?
« Yanıtla #30 : Ağustos 03, 2018, 23:28:21 »
Ben valt diyorum çünkü valt herkezi iyi degerlendigi icin o yuzden bide kötü insanları bile yanina gidiyor ve deger veriyor takao ise onune geleni kızıyor kötü insanları yani hiç saygı duymiyor.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #31 : Ağustos 03, 2018, 23:33:42 »
Valt Aoi diyorum. Diğerlerine göre daha sevecen ve cana yakın bir tip bence. Diğerleri gibi senarist gazıyla gelmiyor geldiği yere. Kaybedince karşısındakini övmeyi biliyor. Arkadaşlarına da çok sadık birisi.
Spoiler
Shu ona kötü davransa bile 2.sezon da o yine de dostluğundan vaz geçmeyip her zaman ona destek çıktı fakat Takao, Kai buna benzer bir şey yaptığın da arkadaşını değil turnuvaya odaklandı belki Kai Baykal Gölü'ne hiç çağırmasaydı onları, Kai'yi geri kazanmak için bir çaba sarf etmeyeceklerdi.
ama ondan önce kai o rus takımının malikanesin de dranzeri yere attı ve takao yu geri gönderdi takao dan da ayaklarına kapanıp bize gel demesini bekliyemezsin ki takao göl de bile kurtarmaya bilirdi
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #32 : Ağustos 03, 2018, 23:38:31 »
Şimdi olayı anladım galba :D Ben aynı yerde geçiyor diye anladım, hani nasıl Masamune ve Gingka aynı yerdeyse öyle anlamıştım Valt ile Aigayı, tahminimce
Spoiler
shogun steel gibi bir sezon hani Gingkada var ama önemli bir rolde değil
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #33 : Ağustos 04, 2018, 19:13:33 »
ama ondan önce kai o rus takımının malikânesin de Dranzer'i yere attı ve Takao'yu geri gönderdi Takao'dan da ayaklarına kapanıp bize gel demesini bekleyemezsin ki Takao gölde bile kurtarmayabilirdi.
Dostum "gölde" derken bağlaç değil burada "de"; birleşik yazman gerekiyordu. 8) Bu arada Takao kurtarmadı, Max kurtardı, annesi özel uçak ayarlamıştı anımsarsan. Yoksa Kai üçünü (Takao, Bilgiç ve Rei) de yenmişti...
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #34 : Ağustos 04, 2018, 22:42:27 »
ama ondan önce kai o rus takımının malikanesin de dranzeri yere attı ve takao yu geri gönderdi takao dan da ayaklarına kapanıp bize gel demesini bekliyemezsin ki takao göl de bile kurtarmaya bilirdi
Takao'dan bekleyemezsin evet ama Valt'tan beklersin ki beklentimi de karşıladı açıkçası...
Spoiler
Shu onu itip kakmasına rağmen Valt hiç bir şey olmamış gibi yine de Shu'nun peşinden gitti ayrıca Kurtz'un çetesi Shu'nun etrafını sardığın da Valt yine de onu kurtarmasını bildi.
Bu yüzden Valt'ın dostlarına daha çok değer verdiğini düşünüyorum.
  • 0
  • 0

KayıpSpiral

« Yanıtla #35 : Ağustos 04, 2018, 23:40:23 »
Gingka ve takaonun olmadıgı kesin bence en iyi başrol  kesinlikle Valt ankakusunun dediği gibi en azından insanlara deger veriyor saygılı
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5214
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #36 : Ağustos 05, 2018, 00:24:01 »
Dostum "gölde" derken bağlaç değil burada "de"; birleşik yazman gerekiyordu. 8) Bu arada Takao kurtarmadı, Max kurtardı, annesi özel uçak ayarlamıştı anımsarsan. Yoksa Kai üçünü (Takao, Bilgiç ve Rei) de yenmişti...

Takao en son Dranzer'yı kullanıp Siyah Dranzer'yı durdurdu. O sırada buz çatladı ve Kai içine batmaya başladı fakat Takao elini uzatıp onu çıkardı. Umarım yeterli bir açıklama olmuştur :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #37 : Ağustos 05, 2018, 21:01:10 »
Takao en son Dranzer'yı kullanıp Siyah Dranzer'yı durdurdu. O sırada buz çatladı ve Kai içine batmaya başladı fakat Takao elini uzatıp onu çıkardı. Umarım yeterli bir açıklama olmuştur :D
Max olmasa hepsinin kutsal canavarları gitmişti ama. Takao fırlattı Dranzer'ı; ancak Beyblade'i o yönetemedi, eski ortağını gören Kai'nin aklı başına geldi, Japon Takımı da ona yeniden sıcak davranınca (Takao değil yalnızca, hepsi birden elini uzattılar) Kai aralarına döndü. 8)
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5214
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #38 : Ağustos 05, 2018, 21:23:44 »
Max olmasa hepsinin kutsal canavarları gitmişti ama. Takao fırlattı Dranzer'ı; ancak Beyblade'i o yönetemedi, eski ortağını gören Kai'nin aklı başına geldi, Japon Takımı da ona yeniden sıcak davranınca (Takao değil yalnızca, hepsi birden elini uzattılar) Kai aralarına döndü. 8)

Tabii ki tek başına değil ama öyle bir anlattın ki sanki Max tek başına halletti :D Niye Takao yönetemesin ki? Bana vücut hareketlerinden yönetiyor gibi geldi :D Kai'nin aklını başına getiren Dranzer'yı görmesi değil Dranzer'dan aldığı yenilgiydi. Hatta "Siyah kuş kırmızı kuşa mı yenildi?" deyip şaşırmıştı. Yani yenilmese hala aynı kafada ilerleyecekti.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
« Yanıtla #39 : Ağustos 05, 2018, 21:26:01 »
Tabii ki tek başına değil ama öyle bir anlattın ki sanki Max tek başına halletti :D Niye Takao yönetemesin ki? Bana vücut hareketlerinden yönetiyor gibi geldi :D Kai'nin aklını başına getiren Dranzer'yı görmesi değil Dranzer'dan aldığı yenilgiydi. Hatta "Siyah kuş kırmızı kuşa mı yenildi?" deyip şaşırmıştı. Yani yenilmese hala aynı kafada ilerleyecekti.
Ancak işte kırmızı kuşun gücü onu şaşırttı. Takao'nun kırmızı kuşa egemen olup onu yenmesi gibi bir durum yoktu. 8) Takao figüran gibiydi orada bence. Hep o Bilgiç havaya sokuyor Takao'yu...
  • 0
  • 0

« Yanıtla #40 : Ağustos 05, 2018, 22:50:33 »
Takao'dan bekleyemezsin evet ama Valt'tan beklersin ki beklentimi de karşıladı açıkçası...
Spoiler
Shu onu itip kakmasına rağmen Valt hiç bir şey olmamış gibi yine de Shu'nun peşinden gitti ayrıca Kurtz'un çetesi Shu'nun etrafını sardığın da Valt yine de onu kurtarmasını bildi.
Bu yüzden Valt'ın dostlarına daha çok değer verdiğini düşünüyorum.
Dosta verilen değerde valt daha önde katılıyorum ama Takao nun dostlarından güç alma konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum

Max kurtardı evet ama ilk eli Takao uzattı :D
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #41 : Ağustos 05, 2018, 23:36:33 »
Takao'ya da Dranzer'ı fırlatma aklını Max verdi zaten :D Max, Takao senin bir tane Beyblade'en daha yok mu? Demişti Takao da öyle Dranzer'ı kullanmıştı. Belki Max gelmeseydi Takao'nun aklına bile gelmeyecekti Dranzer. Bu yüzden Max'ın daha büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum senin gibi.
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #42 : Ağustos 06, 2018, 00:46:40 »
Olayın özü:Kai olmasa o maçta olmayacaktı drunzer da  ;D ;D ;D

Max o duvar ı kullanmasıydı çoktan yenilmişlerdi ve Max  takaoya akıl ettirdi drunzer ı kullanmayı ama sonuç olarak kullanan takao ve bence bu bir ayrıntıdır hepsi beraber oldukları için kazandılar herkesin bir parçası vardı (Tabi kai yi yenmek.okadar kolay değil :)  )   

bide evet valt takao kadar iyi yapmıyor ama destek verdikleri için kazanıyor   ki bence bu daha iyi güç almaktansa son sezon gingka gibi falan herkesin gücu var ama gingka yendi gibi bir durum sôz konusu olmuyor mesela valtta

Şimdi olayı anladım galba :D Ben aynı yerde geçiyor diye anladım, hani nasıl Masamune ve Gingka aynı yerdeyse öyle anlamıştım Valt ile Aigayı, tahminimce
Spoiler
shogun steel gibi bir sezon hani Gingkada var ama önemli bir rolde değil
kesinlikle öyle zyro gibi yani

Flood yapmamak için çırpınıyorum  1 gun.içinde nasil bu kadar  farklı olay gerçeklešebilir  :-/ 
  • 0
  • 0

XerNeo

• *
  • Toplam İleti 16
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #43 : Ağustos 31, 2018, 20:37:38 »
Takao.
  • 0
  • 0

Shu Spriggan

• **
  • Toplam İleti 79
  • BeyPuan 8
  • SPRİGGAN COUNTER BREAK!!!!!
« Yanıtla #44 : Eylül 02, 2018, 22:58:13 »
bana göre valt aoi çünkü çok çabalıyor ve onu sevdiğim için ona oy verdim. :)
  • 0
  • 0