Haberler:
Toplam Oy Verenler: 44
Ryuga dedim. Özellikle son sezon çok havalı ve asildi. Yenilmez unvanını versek yeridir. Spoiler3 sezonda sadece 2 kez yenildi sanırım.
Ryuga Shuyu Ezer Shu Kim Ya.
aynen Spoilerbir gingka ki ve bir de rago gingka dakini yenilgi pek saymak gelmiyo içimdden amasonuç ne yapıcaksın ama bnce karakter tavır güç olarak olmasada bursta ki gücünü sayarsak ryuga dan daha iyi
Hayırdır kim eziyor Shuyu Ryuga gibi bir zihin hastasi Beyfendi, saygili, havali, guclu birini ezemez Nokta.
Yav Shu Sadece Akıl Olarak Zeki Bukadar Başka Bişey Dey Ama Ryuga O Daha Havalı Ve Daha Güçlü Yani Ryuga Serseri Ruhlu Gibi Diyebiliriz Mesela.
SpoilerRyuga olmasa o karakterlerin hiçbiri kurtulamazdı. Zaten ölüyordu ne diye iyilik yapayım der çeker giderdi.
Ayn Ryuga Gelmiş Geçmiş En Efso Karskterden Biri Yani Eğer Kaiyle Kıyaslamazsak Ama Yoksa Kai Daha Efso Derdik.
SpoilerNemesisi zorlamış adam, az kalsın tek başına yenecekti. Ondan başka kimse bire birde ona kafa tutamazdı. Ginga da zaten herkesin gücünü alarak yendi. Ryuga'nın gücü de dahil. Yoksa o da durduramazdı.
Denk gibiler, öyle bir karşılaşma olsa sonucun ne olduğunu kesin kestiremezdik ama ben Kai'yi tutardım o kesin. O da Brooklyn gibi bir belayı durdurmuş karakter. Ryuga da saygıyı hak eden bir karakter. Nemesis ile olan mücadelesine bakılırsa Shu gibi kişiler Ryuga'yı zorlayamaz, özellikle son halini. Her ne kadar Shu'yu sevsem de durum böyle.
Evt Ayn Ryuga Her Zaman Öne Geçer Shuyu Bide Özellikle Lui Oda Lui 'Den Öne Geçer.
bn ryuga nın gücünü sorgulamıyorum shu dan da güçlü demiyorum Spoilermetaldeki en güçlü kişi demek hafif kalır çünkü ginka nın bütün herkesin gücünü alıp ta kullandığı halinden azıcık güçsüz dü onuda yenildiğinden söylüyorum shu nunda gücü muntazam sizde eğer shunun god daki reqiuem ile gücünü görseydiniz ryuga kadar güçlü olmasada bütün özellikler bakımından bakıldığında ryuga dan daha iyi bir karakter ( ki son sezonda o yaptığını da verdiği sözden kaynaklı olduğunu düşünüyorum )