Anket

Hangisi

Shu
20 (41.7%)
Ryuga
28 (58.3%)

Toplam Oy Verenler: 44

Shu vs. Ryuga

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
Shu vs. Ryuga
« : Mart 24, 2018, 22:57:02 »
Tarışmasız SHU bence 
  • 0
  • 2

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
Ynt: Shu vs. Ryuga
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2018, 22:59:25 »
Ryuga yı takdir ederim metalde ki en güçlü beyblade çidir ama  her şekilde karakter still tarz olarakkesinlikle  shu cuyum 
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2018, 23:03:19 »
Ryuga dedim. Özellikle son sezon çok havalı ve asildi. Yenilmez unvanını versek yeridir.
Spoiler
3 sezonda sadece 2 kez yenildi sanırım.
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2018, 23:05:41 »
Ryuga Shuyu Ezer Shu Kim Ya. :D
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
« Yanıtla #4 : Mart 24, 2018, 23:06:32 »
Ryuga dedim. Özellikle son sezon çok havalı ve asildi. Yenilmez unvanını versek yeridir.
Spoiler
3 sezonda sadece 2 kez yenildi sanırım.
aynen
Spoiler
bir gingka ki  ve bir de rago       gingka dakini yenilgi pek saymak gelmiyo içimdden amasonuç ne yapıcaksın 
  ama bnce karakter tavır güç olarak olmasada bursta ki gücünü sayarsak ryuga dan daha iyi
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #5 : Mart 24, 2018, 23:07:39 »
Ryuga Shuyu Ezer Shu Kim Ya. :D
Hayırdır kim eziyor Shuyu :D Ryuga gibi bir zihin hastasi Beyfendi, saygili, havali, guclu birini ezemez Nokta.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #6 : Mart 24, 2018, 23:09:01 »
aynen
Spoiler
bir gingka ki  ve bir de rago       gingka dakini yenilgi pek saymak gelmiyo içimdden amasonuç ne yapıcaksın 
  ama bnce karakter tavır güç olarak olmasada bursta ki gücünü sayarsak ryuga dan daha iyi

Spoiler
Nemesisi zorlamış adam, az kalsın tek başına yenecekti. Ondan başka kimse bire birde ona kafa tutamazdı. Ginga da zaten herkesin gücünü alarak yendi. Ryuga'nın gücü de dahil. Yoksa o da durduramazdı.

Hayırdır kim eziyor Shuyu :D Ryuga gibi bir zihin hastasi Beyfendi, saygili, havali, guclu birini ezemez Nokta.

Karakterlere hakaret etme bence. Bir de son sezonu izledin mi? Eğer izlediyseniz aslında Ryuga'nın kötü biri olmadığını anlayacaksınız.
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #7 : Mart 24, 2018, 23:09:20 »
aynen
Spoiler
Yav Shu Sadece Akıl Olarak Zeki Bukadar Başka Bişey Değil Ama Ryuga O Daha Havalı Ve Daha Güçlü Yani Ryuga Serseri Ruhlu Gibi Diyebiliriz Mesela.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #8 : Mart 24, 2018, 23:10:20 »
Yav Shu Sadece Akıl Olarak Zeki Bukadar Başka Bişey Dey Ama Ryuga O Daha Havalı Ve Daha Güçlü Yani Ryuga Serseri Ruhlu Gibi Diyebiliriz Mesela.

Spoiler
Ryuga olmasa o karakterlerin hiçbiri kurtulamazdı. Zaten ölüyordu ne diye iyilik yapayım der çeker giderdi.
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #9 : Mart 24, 2018, 23:11:59 »
Spoiler
Ryuga olmasa o karakterlerin hiçbiri kurtulamazdı. Zaten ölüyordu ne diye iyilik yapayım der çeker giderdi.
Ayn Ryuga Gelmiş Geçmiş En Efso Karakterlerden Biri Yani Eğer Kaiyle Kıyaslamazsak Ama Yoksa Kai Daha Efso Dicektik.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #10 : Mart 24, 2018, 23:16:12 »
Ayn Ryuga Gelmiş Geçmiş En Efso Karskterden Biri Yani Eğer Kaiyle Kıyaslamazsak Ama Yoksa Kai Daha Efso Derdik.

Denk gibiler, öyle bir karşılaşma olsa sonucun ne olduğunu kesin kestiremezdik ama ben Kai'yi tutardım o kesin. O da Brooklyn gibi bir belayı durdurmuş karakter. Ryuga da saygıyı hak eden bir karakter. Nemesis ile olan mücadelesine bakılırsa Shu gibi kişiler Ryuga'yı zorlayamaz, özellikle son halini. Her ne kadar Shu'yu sevsem de durum böyle. :D
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
« Yanıtla #11 : Mart 24, 2018, 23:17:29 »
Spoiler
Nemesisi zorlamış adam, az kalsın tek başına yenecekti. Ondan başka kimse bire birde ona kafa tutamazdı. Ginga da zaten herkesin gücünü alarak yendi. Ryuga'nın gücü de dahil. Yoksa o da durduramazdı.

bn ryuga nın gücünü sorgulamıyorum shu dan da güçlü demiyorum
Spoiler
metaldeki en güçlü kişi demek hafif kalır çünkü ginka nın bütün herkesin gücünü alıp ta kullandığı halinden azıcık güçsüz dü onuda yenildiğinden söylüyorum 
   shu nunda gücü muntazam sizde eğer shunun god daki reqiuem ile  gücünü görseydiniz ryuga kadar güçlü olmasada   bütün özellikler bakımından bakıldığında  ryuga dan daha iyi bir karakter     ( ki son sezonda o yaptığını da verdiği sözden kaynaklı olduğunu düşünüyorum )   
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #12 : Mart 24, 2018, 23:18:37 »
Denk gibiler, öyle bir karşılaşma olsa sonucun ne olduğunu kesin kestiremezdik ama ben Kai'yi tutardım o kesin. O da Brooklyn gibi bir belayı durdurmuş karakter. Ryuga da saygıyı hak eden bir karakter. Nemesis ile olan mücadelesine bakılırsa Shu gibi kişiler Ryuga'yı zorlayamaz, özellikle son halini. Her ne kadar Shu'yu sevsem de durum böyle. :D
Evt Ayn Ryuga Her Zaman Öne Geçer Shuyu Bide Özellikle Lui Oda Lui 'Den Öne Geçer.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #13 : Mart 24, 2018, 23:19:15 »
Evt Ayn Ryuga Her Zaman Öne Geçer Shuyu Bide Özellikle Lui Oda Lui 'Den Öne Geçer.

Lui de zorlamaz Ryuga'yı.
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #14 : Mart 24, 2018, 23:20:36 »
bn ryuga nın gücünü sorgulamıyorum shu dan da güçlü demiyorum
Spoiler
metaldeki en güçlü kişi demek hafif kalır çünkü ginka nın bütün herkesin gücünü alıp ta kullandığı halinden azıcık güçsüz dü onuda yenildiğinden söylüyorum 
   shu nunda gücü muntazam sizde eğer shunun god daki reqiuem ile  gücünü görseydiniz ryuga kadar güçlü olmasada   bütün özellikler bakımından bakıldığında  ryuga dan daha iyi bir karakter     ( ki son sezonda o yaptığını da verdiği sözden kaynaklı olduğunu düşünüyorum )
Yav Nemesisi Yenildi Ryuga Tamam Ama Ryuga Napsınki Zaten Nemesisi Gücü Denemeyi Çalışıyor Bukadar Yani Zaten Gerçek Maç Yapmiyor Ryuga Zaten.
  • 0
  • 0