Anket

Hangisi

Shu
20 (41.7%)
Ryuga
28 (58.3%)

Toplam Oy Verenler: 44

Shu vs. Ryuga

Zalim imparator

• Toplam İleti 146
  • BeyPuan 77
  • Benimle ugraşirsan beyblade'ni mahfederim ezerim
Ynt: Shu vs. Ryuga
« Yanıtla #30 : Haziran 23, 2019, 18:05:08 »
Ryuga diyorum
  • 0
  • 0
Zalim imparator

Gwyn Ronny

• **
  • Toplam İleti 72
  • BeyPuan 31
  • Hesaplamalarım asla yanılmaz.
« Yanıtla #31 : Aralık 31, 2020, 09:55:09 »
Güç olarak Ryuga, ama karakter olarak falan Shu bin basar.
  • 0
  • 0

Buğra

• Toplam İleti 109
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #32 : Ağustos 26, 2021, 18:42:05 »
Burda hangisini seviyorsunuz demek istenmiş galiba çünkü güçleri tartışma konusu bile olamaz Ryuga dağları adaları yıkıyor.Burst'deki şiddet ve güç seviyeleri daha düşük olduğundan Phi,Shu,Lean,Lui,Free veya Gwyn gibi kişiler serinin en güçlüler ancak Metal'daki bir ortalama Beybladeci ile denk olabiliyor.
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1547
  • BeyPuan 5866
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #33 : Ağustos 27, 2021, 01:29:04 »
Karakter olarak sevenlere lafım yok da güç olarak kıyaslanması bile garip.  :D Ayrıca karakter olarak da Ryuga bence.
  • 3
  • 0

« Yanıtla #34 : Ağustos 27, 2021, 03:46:57 »
Iki karakterde kendi dönemi içinde dikkatleri çekmiş güçlü ve imrenilen tipler. Sonuç olarak hayranları var bende dahil. :D
  • 0
  • 0

Ələmdar

• *
  • Toplam İleti 42
  • BeyPuan 21
« Yanıtla #35 : Eylül 01, 2021, 19:21:23 »
Ryuga
  • 0
  • 0

« Yanıtla #36 : Ekim 07, 2021, 14:00:41 »
Ryuga bence shu demem yani ryuganın yanında
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #37 : Ekim 07, 2021, 18:40:29 »
Ryuga sadece Shu'yu değil, aynı anda bütün Burst karakterilerine tek atıp geçer, fırlatıcıya ile ihtiyaç duymaz.
Metal ve Burst'a güç karşılaşması yapmak anlamsız.
zaten anime ile yapılmaz ama gerçkedekiler ile yapılabilir sonuçta sparking ve db ler metalleri yenecek seviye olan beyler

benim cevabım shu,world spriggan l drago yu yenebilecek tür beyblade çünkü
  • 0
  • 1

Buğra

• Toplam İleti 109
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #38 : Ekim 07, 2021, 19:56:03 »
zaten anime ile yapılmaz ama gerçkedekiler ile yapılabilir sonuçta sparking ve db ler metalleri yenecek seviye olan beyler

benim cevabım shu,world spriggan l drago yu yenebilecek tür beyblade çünkü
gerçek hayatta zaten Burstlar daha güçlü diye duymuştum,ama anime de Ryuga'yı yenebilecek birkaç karakter var onlarda Burst'ten değil.
  • 0
  • 0

BEY STARS

• *
  • Toplam İleti 9
  • BeyPuan 231
« Yanıtla #39 : Ekim 07, 2021, 21:16:12 »
Bir kere Ryuga anime boyunca sadece 2 kere yenildi.Yani anime olarak hiç bir burst karakterinin onu yenememesi lazım,onu yenmek neredeyse imkansız ben Ryuga diyorum.{Kaybettikleri kişiler[Metal Fusion Ginga/Storm Pegasus (El-Drago'nun etkisinde) Metal fury Rago/Diablo Nemesis}yani bunların dışında kaybetmediği için hatta Ginga bile onu sadece bir kere yendiği için(Aslına El-Drago'yu yendi Ryuga'yı değil) Burst'a kaybetmesi imkansız
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #40 : Ekim 07, 2021, 21:41:03 »
Bir kere Ryuga anime boyunca sadece 2 kere yenildi.Yani anime olarak hiç bir burst karakterinin onu yenememesi lazım,onu yenmek neredeyse imkansız ben Ryuga diyorum.{Kaybettikleri kişiler[Metal Fusion Ginga/Storm Pegasus (El-Drago'nun etkisinde) Metal fury Rago/Diablo Nemesis}yani bunların dışında kaybetmediği için hatta Ginga bile onu sadece bir kere yendiği için(Aslına El-Drago'yu yendi Ryuga'yı değil) Burst'a kaybetmesi imkansız
tabi bu anime için geçerli gerçek için ise söylenemez,sparking deki beyler neredeyse metalleri yeniyor
  • 0
  • 0

Buğra

• Toplam İleti 109
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #41 : Ekim 08, 2021, 17:16:55 »
tabi bu anime için geçerli gerçek için ise söylenemez,sparking deki beyler neredeyse metalleri yeniyor
haklısın gerçek hayatta sparkingler daha güçlü
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1164
  • BeyPuan 35550
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #42 : Ekim 08, 2021, 21:08:48 »
haklısın gerçek hayatta sparkingler daha güçlü

Benim izlediğim videolara bakılırsa durum bu değil :)
  • 0
  • 0

Buğra

• Toplam İleti 109
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #43 : Ekim 08, 2021, 23:14:45 »
Benim izlediğim videolara bakılırsa durum bu değil :)
Çok önemli değil zaten anket anime üzerinden.
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #44 : Ekim 17, 2021, 16:28:58 »
Ryuga ve Shu gerçek olmadığı için karşılaştırılamaz.
Eğer beybladelerinin gerçek hayattaki oyuncakları karşılaştırılıyorsa zaten bu konunun açılması saçma. İnternette tonlarca video var.

Ryuga L-Drago'yla dağları ve adaları yok edebiliyor, şehirleri sarsabiliyor, atmosferi değiştirebiliyor. Doji'nin söylediğine göre, normal/rastgele beybladelerin güçleri eski çağlarda okyanusların seyrini değiştirmek, savaşlarda kazanmak ve hatta dünyayı kontrol etmek, doğal afetler oluşturmak için kullanılmıştır.
Madoka'nın ima ettiğine göre, Ryuga ve Gingka'nın çarpışmaları dünyayı yok edecekti.
zaten bu konu ta god yayınlanırken açılmış o zamnalrda bile godların bile metalleri kapışmalırını görüdüm bide metal'de gerçeklik payı desen en fazla masters ve shoogun steal'da var furry zerre gerçeklik yok bildiğin gerçeklik dışı yapılmış o sezon
  • 0
  • 1