Haberler:
Toplam Oy Verenler: 44
Ryuga sadece Shu'yu değil, aynı anda bütün Burst karakterilerine tek atıp geçer, fırlatıcıya ile ihtiyaç duymaz. Metal ve Burst'a güç karşılaşması yapmak anlamsız.
zaten anime ile yapılmaz ama gerçkedekiler ile yapılabilir sonuçta sparking ve db ler metalleri yenecek seviye olan beylerbenim cevabım shu,world spriggan l drago yu yenebilecek tür beyblade çünkü
Bir kere Ryuga anime boyunca sadece 2 kere yenildi.Yani anime olarak hiç bir burst karakterinin onu yenememesi lazım,onu yenmek neredeyse imkansız ben Ryuga diyorum.{Kaybettikleri kişiler[Metal Fusion Ginga/Storm Pegasus (El-Drago'nun etkisinde) Metal fury Rago/Diablo Nemesis}yani bunların dışında kaybetmediği için hatta Ginga bile onu sadece bir kere yendiği için(Aslına El-Drago'yu yendi Ryuga'yı değil) Burst'a kaybetmesi imkansız
tabi bu anime için geçerli gerçek için ise söylenemez,sparking deki beyler neredeyse metalleri yeniyor
haklısın gerçek hayatta sparkingler daha güçlü
Benim izlediğim videolara bakılırsa durum bu değil
Ryuga ve Shu gerçek olmadığı için karşılaştırılamaz.Eğer beybladelerinin gerçek hayattaki oyuncakları karşılaştırılıyorsa zaten bu konunun açılması saçma. İnternette tonlarca video var.Ryuga L-Drago'yla dağları ve adaları yok edebiliyor, şehirleri sarsabiliyor, atmosferi değiştirebiliyor. Doji'nin söylediğine göre, normal/rastgele beybladelerin güçleri eski çağlarda okyanusların seyrini değiştirmek, savaşlarda kazanmak ve hatta dünyayı kontrol etmek, doğal afetler oluşturmak için kullanılmıştır. Madoka'nın ima ettiğine göre, Ryuga ve Gingka'nın çarpışmaları dünyayı yok edecekti.