Dün
@Takao ve
@Penguen007 ile bi kaç şey test ettik, gözlemlerim:
Rod/Wolf wedge ball fb lo hexa çok denedik, beğenmedim.
Saf stamina/dayanıklılık kullanmak çok riskli. Wolf Wedge'den beklentim yüksekti ama fazla kolay uçuyor. Soar Phoenix/Helm Knight Wedge/Hexa/HighNeedle gibi saldırı türlerini zorbalayabilen daha ofansif savunma türleri lazım.
Hover çok iyi, shark/buster/impact de güzel ama hover daha uzun dönmesi ve nispeten az geri tepmesi sayasinde daha güvenilir. Helm de aynı sebeplerden Hover'dan üstün olma potansiyeline sahip ama dengesizliğini giderip düzgün xdash atmasını sağlayan parçalarla kullanılmalı. Viper Sword Rhino gibi saldırı türleri de iş yapar bu sahada.
Rod Rush beğenmedim, fazla yüksek kalıyor temas noktası. Low Rush ile çok daha iyi ve Rod LR bu sahanın kralı bence.
Low Rush'ın intihar etmemesi için dikkatli fırlatmak lazım.
Wolf iyi ama stamina/savunma harici az iş yapıyor. Stamina/savunma da kullanılacak gibi değil. Saber da Wolfa benzer performanslı ama dönüş süresi az daha kötü.
Cobalt Level güzel ama hexa/pointu spinle alamıyor ve intihar riski var. Düzgün denge ayarı yapılırsa ve sakin Level moldunuz varsa en iyi karma olma potansiyeline sahip.
Hexa beklediğim kadar kötü değil. Rush/LR/Kick kullanan saldırı türlerine karşı spin finishle yenilme riski var ama genelde kazanıyor spine kalırsa. Cobalt'ın kullanılma oranına göre Wedge'e veya FreeBall'a alternatif olabilir.