21 Mart Takara Tomy Duyurusu | Dünya Beyblade Günü Kutlu Olsun!!

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1395
  • BeyPuan 36855
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!

Bugün yapacağınız en önemli şey bu videoyu izlemek olacak. Çok fazla oyalanmadan açın derim.
  • 3
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1576
  • BeyPuan 5870
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
Hadi bakalım. Bu jenerasyon da umarım hedef yaş kitlesini en azından Metal jenerasyonu seviyesinde tutarlar. Burst serisine hiç ısınamamıştım. Fazla masumdu her şey.

Bir de umarım sadece beyblade satmayı amaçlayan bir seri değildir. Çünkü bu jenerasyon olayının cılkı çıkmaya başladi gibi. :D Bu jenerasyonun topaçlarının bizim ülkemize hiç gelmeyeceğini düşünüyorum. Malum şu şartlarda gelirse 300 TL'den aşağı olmaz.
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1624
  • BeyPuan 19396
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Bir de umarım sadece beyblade satmayı amaçlayan bir seri değildir.
Yeni jenerasyonun gelmesine sevinsem de, çıkmasının asıl amacının para elde etmek olduğunu biliyoruz :D Hiçbir şirket hayrına yeni ürün çıkarmaz.
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
Bu jenerasyonun topaçlarının bizim ülkemize hiç gelmeyeceğini düşünüyorum.
umarım gelir ya zaten tr ye burstun diğer sezonları gelmedi,bununla acısını çıkartırız artık,onuda geçtim tr ye gelir mi merak konusu ama umarız buda gelir
  • 0
  • 0

E_Kare

• *
  • Toplam İleti 702
  • BeyPuan 3564
  • .
Hadi bakalım. Bu jenerasyon da umarım hedef yaş kitlesini en azından Metal jenerasyonu seviyesinde tutarlar. Burst serisine hiç ısınamamıştım. Fazla masumdu her şey.

Bir de umarım sadece beyblade satmayı amaçlayan bir seri değildir. Çünkü bu jenerasyon olayının cılkı çıkmaya başladi gibi. :D Bu jenerasyonun topaçlarının bizim ülkemize hiç gelmeyeceğini düşünüyorum. Malum şu şartlarda gelirse 300 TL'den aşağı olmaz.

Şu an Nado'lar bile 300 küsür TL, hep daha ucuz oluyorlardı  :'(

Yeni jenerasyonun gelmesine sevinsem de, çıkmasının asıl amacının para elde etmek olduğunu biliyoruz :D Hiçbir şirket hayrına yeni ürün çıkarmaz.

Amaçları para elde etmek ok da, her bölümde yeni çıkan ürünün eski beybladeleri dövdüğü bir anime yapmalarına gerek yok bunun için :D

Hayalim Bakuten ilk sezonuna benzer Japonya takımın kurulması + turnuvalar için dünyayı gezmeleri üzerine kurulu bi anime. Geleneksel topaçlarda Japonya'nın değişik bölgelerinde olan değişik saha/oyun kurallarından esinlenerek karakterlere geldikleri bölgeye göre farklı tür Beyblade/fırlatış tekniği verebilirler. Bölgesel turnuvada ana karakterlerin tanıtılması sonra ulusal turnuvada kapışmaları vs. çok sarar düzgün yapılırsa.

mesela şu videoda; saha dışına atmanın kazanmanın tek yolu olduğu ve dörtgen saha kullanan Kansai ile yuvarlak saha kullanan ve uzun dönenin de kazanabildiği Kanto gibi Beyblade'e uyarlanabilecek stiller var.
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1576
  • BeyPuan 5870
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
Elbette öyle ama bu animeye özenmelerine engel değil. Burst'ün 3'ten sonraki sezonları tamamen "abi öylesine bir anime yapalım nasıl olsa oyuncak satıyoruz" kafasında. Oysa Bakuten ve Metal jenerasyonlarının hem animesi kaliteliydi hem de oyuncakları satıyordu.

Belli ki Takara, yeni Burst sezonunu tamamen Hasbro'ya salarak yeni jenerasyona hazırlanıyormuş.
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
Elbette öyle ama bu animeye özenmelerine engel değil. Burst'ün 3'ten sonraki sezonları tamamen "abi öylesine bir anime yapalım nasıl olsa oyuncak satıyoruz" kafasında. Oysa Bakuten ve Metal jenerasyonlarının hem animesi kaliteliydi hem de oyuncakları satıyordu.

Belli ki Takara, yeni Burst sezonunu tamamen Hasbro'ya salarak yeni jenerasyona hazırlanıyormuş.
burstun son 3 sezonunu manga'ya göre olsa daha iyi olurdu,mangaları cidden animelerinden çok daha iyi,burstun yeni sezonu ise Takarada db bitince burstu zirvede bırakmış olacakki 4.generasyona çalışmasına başladı
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1395
  • BeyPuan 36855
  • 🧙 Büyücü 🧙

Evet bence de piyasa şu anda genel olarak daha az bebeksi bir temaya aç.
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Daha Burst bitmeden yeni jenerasyonu duyurmaları hoşuma gitmedi. Neden bu kadar acele ediyorlar ki?
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1395
  • BeyPuan 36855
  • 🧙 Büyücü 🧙
Daha Burst bitmeden yeni jenerasyonu duyurmaları hoşuma gitmedi. Neden bu kadar acele ediyorlar ki?

Sanırım artık ara vermeden yapmak istiyorlar. BeybladeGeeks'in bahsettiği belgelerde öyle demişlerdi diye hatırlıyorum.
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Sanırım artık ara vermeden yapmak istiyorlar. BeybladeGeeks'in bahsettiği belgelerde öyle demişlerdi diye hatırlıyorum.

Paragöz yaklaşıyorlar anlaşılan. Hem ara vermiyorlar hem de yeni jenerasyon çıkarıyorlar. Aynı jenerasyon olsa elimdeki eski Beybladeleri kullanayım dersin ama yeni jenerasyona geçince yeni Beybladeleri almak zorunda kalıyorsun.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1395
  • BeyPuan 36855
  • 🧙 Büyücü 🧙
Paragöz yaklaşıyorlar anlaşılan. Hem ara vermiyorlar hem de yeni jenerasyon çıkarıyorlar. Aynı jenerasyon olsa elimdeki eski Beybladeleri kullanayım dersin ama yeni jenerasyona geçince yeni Beybladeleri almak zorunda kalıyorsun.

Yani tam bir şirket kararı işte bu. Jenerasyonlar arasındaki boşluğa bakıyor, diyor ki burayı da parayla dolduralım. Halbuki insanların cüzdanlarına biraz mola izni vermek daha fazla gelirle bile sonuçlanabilir. İnsanlar burnout yaşamaz. Ama bunu asla anlamzlar.

Bir jenerasyon sürdükçe ilgi azalıyor. O verilen ara yeniden birikmesine fırsat sağlıyordu.
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
Demek Beyblade X Rising yalan oldu o zaman
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Demek Beyblade X Rising yalan oldu o zaman

Benim hala ümidim var. En son Draciel V2'nin Burst versiyonu çıkmıştı :D Umarım G'leri de görürüz. HMS'lerin çıkacağını sanmıyorum ama.
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: 21 Mart Takara Tomy Duyurusu | Dünya Beyblade Günü Kutlu Olsun!!
« Yanıtla #14 : Nisan 03, 2023, 04:38:54 »
Fragmanla ilgili bir teorim var. Fark ettiyseniz fragmanda new gears, new stadium ve new game yazıyor fakat new Beyblades yazmıyor. Tahminimce bu bir anime değil de bir video oyunu olacak ve bu oyunda bütün jenerasyonlardan karakterlerle oynayabileceğiz. Hatta bütün Beybladeler Burst formatında olabilir. Belki de eski jenerasyonlara Burst remake yapılmasının sebebi buydu.
  • 0
  • 0