Beyblade Burst God 1.Bölüm TÜRKÇE ALTYAZILI Fragman

https://www.youtube.com/watch?v=2eBKEF4cQtY&feature=youtu.be
çevirenler ben ver arkadaşım
eğer sitede paylaşmak isterseniz size ininal ile çok ucuz bir fiyata satarız site moderatörleri ve yöneticisi
Bölüm başı 20tl fiyatta pazarlık yapabiliriz şuan 6 dk sı çevirildi ve hazır durumda buda fragman
eğer uzun bir süre alıcı siz dışındada çıkmassa bölümü belki youtube hesapımda yayınlayabilirim iyi seyirler.
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: Beyblade Burst God 1.Bölüm TÜRKÇE ALTYAZILI Fragman
« Yanıtla #1 : Şubat 10, 2018, 00:50:25 »
Buna ayıracak paramız yok. Zaten Türkçe dublajı çıkar.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #2 : Şubat 10, 2018, 01:03:24 »
Buna ayıracak paramız yok. Zaten Türkçe dublajı çıkar.
Türkçe dublaj elbetki çıkacak ama belkide yazın eğer beyblade tr de reklam alanına 1 haftalık arkadaşmla benim kanalımı reklam olarak koyarsanız size yine verebilirim altyazının tamamını ama 20 tl ucuz bir fiya 15 tl yede indirebiliriz
  • 0
  • 0

« Yanıtla #3 : Şubat 10, 2018, 12:15:30 »
12 dk şuan çevirildi geriye 8 dk kaldı
15 tl yede size verebiliriz çok pahalı bir fiyat değil eğer satın alırsanız mutlu oluruz.
eğer inanmıyorsanız özel olarak konuşabiliriz skype yoluyla ekran paylaşımı ile cidden zor bir iş
fakat bence türkçe dublaj yerine japonca izlemek ayrı bir zevk beyblade lerin tanesi artık 60 tl den başlarken
cidden onu isteyince satın alıyorsunuz eğer ininal kullanmıyorsanız başka ödeme seçeneklerimizde var.
steam ile bize oyun atabilir yada csgo da skin takası yada 1 haftalığına arkadaşımın ve benim kanalımı beybladetr de reklam alanına koymak gibi mesela şimdiden anlayışınız için teşekkürler...
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #4 : Şubat 10, 2018, 12:46:01 »
Zaten çıkacak dublaj hali. Üstelemeyin bence, almaz kimse. Bu şey gibi bazı gruplarda troll olsun diye 10TL'yi 20TL'ye satmak gibi.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2018, 12:49:14 »
Çok saçma bir fiyat sistemi :D reklam yapacaklarını sanmam, ayrıca bölüm başı 20 tl nedir yav? ta kaç bölüm var 10 bölüm 200 tl mi verecekler, çok mantıksız, bedavaya gösterseniz bile koyacaklarından emin değilim.
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2018, 14:24:27 »
12 dk şuan çevirildi geriye 8 dk kaldı
15 tl yede size verebiliriz çok pahalı bir fiyat değil eğer satın alırsanız mutlu oluruz.
eğer inanmıyorsanız özel olarak konuşabiliriz skype yoluyla ekran paylaşımı ile cidden zor bir iş
fakat bence türkçe dublaj yerine japonca izlemek ayrı bir zevk beyblade lerin tanesi artık 60 tl den başlarken
cidden onu isteyince satın alıyorsunuz eğer ininal kullanmıyorsanız başka ödeme seçeneklerimizde var.
steam ile bize oyun atabilir yada csgo da skin takası yada 1 haftalığına arkadaşımın ve benim kanalımı beybladetr de reklam alanına koymak gibi mesela şimdiden anlayışınız için teşekkürler...

Çeviri işleri normalde kaça yapılıyor hiç bilmiyorum. Belki sizinki uygun fiyatlıdır ama zaten Türkçe'si çıkacak bir şey için niye masraf yapalım ki? Çok istiyorsanız Ertuğrul'a özel mesaj atabilirsiniz.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2018, 14:40:23 »
G-Rev kayıtlarını satan adam bile bölüm başına 1 TL demişti.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2018, 14:41:46 »
Çeviri işleri normalde kaça yapılıyor hiç bilmiyorum. Belki sizinki uygun fiyatlıdır ama zaten Türkçe'si çıkacak bir şey için niye masraf yapalım ki? Çok istiyorsanız Ertuğrul'a özel mesaj atabilirsiniz.
Normalde eğer profesyonel kişiler tarafından şirkete yapılsaydı ozaman uygun sayılırdı ancak,  profesyonel ekiple yapılmıyor, sattıkları kişi şirket veya hasbro falan değil yani.  Burdaki arkadaş 20 tl istiyor 50 bölüm desek 1000 tl, bukadar parayı sırf beklememek için mi vereceğiz? yani site sahipleri verecek. Çok gereksiz onun yerine bekleriz yakında çıkar zaten

G-Rev kayıtlarını satan adam bile bölüm başına 1 TL demişti.
Niye almadınız ucuz yani bence :D
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2018, 14:45:36 »
Normalde eğer profesyonel kişiler tarafından şirkete yapılsaydı ozaman uygun sayılırdı ancak,  profesyonel ekiple yapılmıyor, sattıkları kişi şirket veya hasbro falan değil yani.  Burdaki arkadaş 20 tl istiyor 50 bölüm desek 1000 tl, bukadar parayı sırf beklememek için mi vereceğiz? yani site sahipleri verecek. Çok gereksiz onun yerine bekleriz yakında çıkar zaten

Yok alındı bu kayıtlardı zaten de görüntü ve ses kötüydü işte senkron yapıldı sadece sonradan. Hazirates satın almış olabilir o adamdan, biz almadık yani.
  • 0
  • 0

Takao

• *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #10 : Şubat 10, 2018, 14:47:24 »

Fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum ama ucuzdu. hazirates alıp bize verdi. O zamana kadar satan biri olduğunu bilmiyordum :D
  • 0
  • 0

« Yanıtla #11 : Şubat 10, 2018, 16:02:01 »
Tamam satın almak istemiyorsunuz ben bunu kesinlikle anlayışla karşılıyorum profesyönel bir ekibimiz yok buda tamam ekip kurardık normalde fakat bu işi yapcak başka kişilerle tanışmadık eğer bende sizinle çevirebilirim diyen varsa grubumuza katılabilir şuanda kendi youtube hespaıma yüklüyorum full bölümü herkesin düşüncesine saygım sonsuz,
Youtube hesapıma yüklenincede full bölümü forumda paylaşacağım herkese teşekkürler
Eğer altyazı için grubumuza katılmak isteyen olursa özel olarak konuşabiliriz
Steam:ErdemKCO

Youtube kanalımda paylaştım ama telif hakkı nedeniyle dünya genelinde yasaklandı siteniz paylaşmak isterseniz size videoyu verebilirim altyazıyı beğenmesseniz paylaşmassınız.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #12 : Şubat 10, 2018, 17:55:46 »
Tamam satın almak istemiyorsunuz ben bunu kesinlikle anlayışla karşılıyorum profesyönel bir ekibimiz yok buda tamam ekip kurardık normalde fakat bu işi yapcak başka kişilerle tanışmadık eğer bende sizinle çevirebilirim diyen varsa grubumuza katılabilir şuanda kendi youtube hespaıma yüklüyorum full bölümü herkesin düşüncesine saygım sonsuz,
Youtube hesapıma yüklenincede full bölümü forumda paylaşacağım herkese teşekkürler
Eğer altyazı için grubumuza katılmak isteyen olursa özel olarak konuşabiliriz
Steam:ErdemKCO

Youtube kanalımda paylaştım ama telif hakkı nedeniyle dünya genelinde yasaklandı siteniz paylaşmak isterseniz size videoyu verebilirim altyazıyı beğenmesseniz paylaşmassınız.
Dostum niye bukadar uğraşıyorsun ki? Sonuçta ilerde çıkmayacak mı? Hani bu iphone çıkmadan önce çakma iphone yapmak gibi :D bu arada skype adresi güzelmiş :D
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #13 : Şubat 10, 2018, 18:05:45 »
Ben de bir ara G-Revolution için denemiştim ama zor iş ya ben de vakit ayırmamaya karar vermiştim. Bir de benim altyazı metin eklemeliydi ama ayarlardan değiştirilebiliyor altyazı ayarları.

http://forum.beybladetr.com/anime-ve-manga/g-revolution-1-bolum-(turkce-altyazili)-hd-(ilk-denemem)/

• 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #14 : Şubat 10, 2018, 18:10:47 »
Japonca anlıyorsunuz öyleyse dostlar. 8)
  • 0
  • 0