Haberler:
Buna ayıracak paramız yok. Zaten Türkçe dublajı çıkar.
12 dk şuan çevirildi geriye 8 dk kaldı 15 tl yede size verebiliriz çok pahalı bir fiyat değil eğer satın alırsanız mutlu oluruz.eğer inanmıyorsanız özel olarak konuşabiliriz skype yoluyla ekran paylaşımı ile cidden zor bir iş fakat bence türkçe dublaj yerine japonca izlemek ayrı bir zevk beyblade lerin tanesi artık 60 tl den başlarkencidden onu isteyince satın alıyorsunuz eğer ininal kullanmıyorsanız başka ödeme seçeneklerimizde var.steam ile bize oyun atabilir yada csgo da skin takası yada 1 haftalığına arkadaşımın ve benim kanalımı beybladetr de reklam alanına koymak gibi mesela şimdiden anlayışınız için teşekkürler...
Çeviri işleri normalde kaça yapılıyor hiç bilmiyorum. Belki sizinki uygun fiyatlıdır ama zaten Türkçe'si çıkacak bir şey için niye masraf yapalım ki? Çok istiyorsanız Ertuğrul'a özel mesaj atabilirsiniz.
G-Rev kayıtlarını satan adam bile bölüm başına 1 TL demişti.
Normalde eğer profesyonel kişiler tarafından şirkete yapılsaydı ozaman uygun sayılırdı ancak, profesyonel ekiple yapılmıyor, sattıkları kişi şirket veya hasbro falan değil yani. Burdaki arkadaş 20 tl istiyor 50 bölüm desek 1000 tl, bukadar parayı sırf beklememek için mi vereceğiz? yani site sahipleri verecek. Çok gereksiz onun yerine bekleriz yakında çıkar zatenNiye almadınız ucuz yani bence
Tamam satın almak istemiyorsunuz ben bunu kesinlikle anlayışla karşılıyorum profesyönel bir ekibimiz yok buda tamam ekip kurardık normalde fakat bu işi yapcak başka kişilerle tanışmadık eğer bende sizinle çevirebilirim diyen varsa grubumuza katılabilir şuanda kendi youtube hespaıma yüklüyorum full bölümü herkesin düşüncesine saygım sonsuz,Youtube hesapıma yüklenincede full bölümü forumda paylaşacağım herkese teşekkürler Eğer altyazı için grubumuza katılmak isteyen olursa özel olarak konuşabilirizSkype:LaLaLAAAlSteam:ErdemKCOYoutube kanalımda paylaştım ama telif hakkı nedeniyle dünya genelinde yasaklandı siteniz paylaşmak isterseniz size videoyu verebilirim altyazıyı beğenmesseniz paylaşmassınız.