Haberler:
Türkçeye çevirdiğiniz için teşekkür ederim Spoilervalt ile kurtz un kapışması iyiydi bir sonraki bölüm de efsane olucak gibi spectra bende bunu düşünürdüm arada bir izleyiciler kapışanların bağırışlarını tepkilerini görünce kendi kendine ne diyorlar diye ve favorim valt keşke bir ekip çıksa da yapay zekalı felan beyblade çıkarsa beyblade ile konuşup güçlensek felan
free valt a öğrencisiymiş yada kendinden bir parça görüyormuş gibi davranıyor uzaktan izleyip mutlu olması yardım etmesi falan aralarında özel bir bağ var gibi
HmmBuna benzer bir teknoloji var aslında. Amiibo diye. Bir figür ama içinde yapay zeka var. Bu yapay zeka ile bilgisayar oyunu oynuyorsun, ona sen öğretiyorsun oynamayı. Mesela senin istediğin stratejileri öğreniyor, senin istediğin stratejileri karşılamayı biliyor ve tabii seni yenmeyi çok iyi biliyor. Sonra bu Amiibo'ları gerçek insanlarla kapıştırtıyorlar ve Amiibo'lar kazanabiliyor.Ama zaten Beyblade'e en fazla ne yapmasını söyleyebilirsin ki? Bilgisayar oynu kadar karmaşık olmadığı için uzaktan kumanda yetecektir. Yani sağa dön, sola dön, saldır, savun, özel hamle falan tuşlarıyla halledilir. Ama mesela şöyle ilginç bir sistem düşünülebilir: Her komut ayrı bir ses olabilir, konuşarak kontrol edersin. Mesela "Valkyrie!" diye bağırırsın, o da der ki: "Evet efendim!", "God Reboot", "vızz vızz". Hatta belki daha yüksek sesle bağırırsan daha güçlenir sistemi bile yapılabilir. Ama böyle bir sistemi uygulayabilmek için gereken donanımı Beyblade'in içine sığdırmak mümkün mü, onu Radek'e sorucaz artık
ilk defa görüyorum güzelmiş oyun olarak yapsalarda bana yeterdi ya bütün herkes kendi beyblade ini yapıp online olarak kapışıp dünya sıralaması olsa kendi yaptığımız beyblade nin özelliklerini oyundaki yapay zeka felan verse ve en önemlisi oyunda beyblade mizi kendimiz kontrol edebilsek... beyblade oyunu varda kendimiz kontrol edemediğimiz için ve kendi beyblade yi yapamadığımız için hayallerimdeki gibi değil herneyse boş boş konuşuyorum böyle bir şey olmaz muhtemelen