Haberler:
Aiga nın kazanması kadar saçma bir şey yok
çok saçma niye kazanmadı anlamiyom
başrol değişmesiyle kurallarda değişir tabi meslea god'da valt shu yu yenip şampiyon olmuştu ama bu sezonda aiga başrol odluğu için aiga valt'ı yenip şampiyon oldu
Kötü bir sezonun sonu.Valt ve arkadaşları 1 sezonu daha haketmislerdi en azindan diğer serilerde olduğu gibi 3 sezon yapabilirlerdi.Valtin ve arkadaşlarının güçlenmek için verdiği emek 2 sezon boyunca tamamen çöpe gitti.Dahi bir çoban tarafından hepsi rezil edildi.Umarim sonraki sezonlarda emekli olurlar bir daha böyle rezil durumlara düşmelerine gerek kalmadan...
Oğlum artık Valt'u harcamayın, Adam en çok hak eden kişi. Adam 1. sezondan beri bizle. HARCAMAYIN ARTIK
Bence phi 48 de luiyi 49 da valtın beyblade ini kırıp world chanpion olmalıydı sonrada 50 51 de aiger a kaybetse aiger world champion olsa daha güzel olurdu
choz valkyrie'i kıramazdı,lui yi yener miydi bilmiyorum orası ayrı bi muama olurdu,gerçi phi valtı en sona saklamıştı
Eğer sıkıştırırsa kanat falan işlemeden parçalardı, hele ki Valt'un (niyeyse) cho-z uyanışı Aiga ve Shu'nunkine kıyasla çok daha kolay kapanıyor ve Phi, Shu'nunkini kapatmıştı. Bu arada bu sezon Lui'nin en zayıf sezonuydu rahat yenerdi.
sanmıyorum,phi kırmaya çalışırken valt valkyrie slash kullansaydı phoniex'i anında burstlerdi
Dead Phoenix çok ağır, Valkyrie Slash'ın yeterli olacağını sanmıyorum yoksa Shu da yenerdi.
bilmem valkyrie zırhı ringden atsa avantajı daha çok olurdu