Beyblade - Burst - 51. Bölüm

ERTUĞRUL

• *
  • Toplam İleti 1134
  • BeyPuan 519
  • Saldır Tempo!!
Beyblade - Burst - 51. Bölüm
« : Nisan 28, 2017, 22:35:28 »
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
Ynt: Beyblade - Burst - 51. Bölüm
« Yanıtla #1 : Ağustos 04, 2017, 16:25:23 »
Spoiler
ve bu sefer şansa kaybetti valla burst u çok sevmeye başladım, başrol kaybetti kesin olarak  çizgi dizi tarihinde bir ilk
  • 5
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5075
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #2 : Ağustos 04, 2017, 16:28:44 »
Spoiler
ve bu sefer şansa kaybetti valla burst u çok sevmeye başladım, başrol kaybetti kesin olarak  çizgi dizi tarihinde bir ilk
Aynen öyle
Spoiler
Senaristlere hep kızıyordum baş kahraman hep kazanıyor diye bu sefer kaybettti gene kızdım Shu'ya kaybetseydi kızmazdım
  • 5
  • 0

« Yanıtla #3 : Ağustos 31, 2017, 00:56:03 »
Beyler ben bu sezonun sadece finalini izledim bilmiyorum eski sezonların yerini tutmuyor bakuten olsun metal olsun baya güldüm finalde ama
Spoiler
valtyrek parcalaninca neyse burts god diye bi sezon gelicekmis bundan sonra orda ryugaya benzeyen bi eleman varmış beni teselli eder biraz :) demem o ki sen beyblade ile dagi tasi parcala beyblade ile dunyayi yikmaya calis sonra gel boyle bi sezon yap

Metalde Beybladelerin isimleri şekilleri renkleri mod değiştirmeleri iyiydi ve en sevdiğim bladçi adam gibi adam Ryuga ve beysi L Drago  ah ah eski günler.

Karanlık gücün üstesinden gelmeyi ve L Dragonun üstün becerilerini ortaya çıkarmayı tek başıma başardım en iyi olabilmek adına bütün hayatımı ortaya koyarak sahip olduğum gücümü kazandım. Bu yüzden ryuga :)
  • 3
  • 1

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
« Yanıtla #4 : Ağustos 31, 2017, 14:25:59 »
Beyler ben bu sezonun sadece finalini izledim bilmiyorum eski sezonların yerini tutmuyor bakuten olsun metal olsun baya güldüm finalde ama
Spoiler
valtyrek parcalaninca neyse burts god diye bi sezon gelicekmis bundan sonra orda ryugaya benzeyen bi eleman varmış beni teselli eder biraz :) demem o ki sen beyblade ile dagi tasi parcala beyblade ile dunyayi yikmaya calis sonra gel boyle bi sezon yap

Metalde Beybladelerin isimleri şekilleri renkleri mod değiştirmeleri iyiydi ve en sevdiğim bladçi adam gibi adam Ryuga ve beysi L Drago  ah ah eski günler.

Karanlık gücün üstesinden gelmeyi ve L Dragonun üstün becerilerini ortaya çıkarmayı tek başıma başardım en iyi olabilmek adına bütün hayatımı ortaya koyarak sahip olduğum gücümü kazandım. Bu yüzden ryuga :)
Spoiler
bncehuy olarak lui daha iyi ve evet l drago yu esas alınarak yapılan bir beyblade ve en güçlü blader a sahip 
bnce sezon nun hikayesi düşük olsada gerçekçi olması izlenmesini artıra bilir  ve mod değişikliği 2.sezonda da var ama metaldaki gibi değil   ve evet haklısın eskilerin yerini tutmaz
  • 1
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1212
  • BeyPuan 571
« Yanıtla #5 : Eylül 14, 2017, 18:45:38 »
Spoiler
ama bence bu haksızlık sahadan kaynaklanan bir çatlak yüzünden yenildi saha yenilenip baştan yapılmalıydı mac ama beni yanlış anlamayın voltu tuttuğumdan deil
  • 1
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
« Yanıtla #6 : Eylül 15, 2017, 12:37:55 »
Spoiler
ama bence bu haksızlık sahadan kaynaklanan bir çatlak yüzünden yenildi saha yenilenip baştan yapılmalıydı mac ama beni yanlış anlamayın voltu tuttuğumdan deil
ama lui zaten bunu teklif etmiştim Valt  istememişti
  • 2
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1212
  • BeyPuan 571
« Yanıtla #7 : Eylül 15, 2017, 13:02:58 »
ama lui zaten bunu teklif etmiştim Valt  istememişti
Sanırım 2.sezona kaldı bu mesele
  • 2
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5075
  • BeyPuan 1555
« Yanıtla #8 : Eylül 15, 2017, 13:55:26 »
Sanırım 2.sezona kaldı bu mesele
Acaba çözebileceklermi
  • 1
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
« Yanıtla #9 : Eylül 15, 2017, 16:07:12 »
Acaba çözebileceklermi
sanmam
Spoiler
daha lui bile çıkmadı sadece valt ı tanıtırlarken ismi geçti
  • 1
  • 0

OriaX

• *
  • Toplam İleti 4
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #10 : Ekim 20, 2017, 23:09:07 »
Bu bölüm yine fena deildi ama eskiler harbi özletiyo yani.L_Dragoyu Pegasusu arıyorum valla.Tabi bakuten shoot falan'da çok güzeldi.Vaybee ne günlerdi çok özledim harbidende 2.sezon nolcak oda merak konusu ayrı bisey    :-\
  • 2
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
« Yanıtla #11 : Ekim 22, 2017, 17:09:17 »
Zaten çoğu karakterleri biliyoruz yeni karakterler başta mı çıkacak
evet  direk  2.veya 3.bölümde 1 dede var  gitgide artıyor ama çıkıyor  bir 3 kişi önemli olarak  10 tane falanda önemlimi önemsizmi bilemediklerim
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5247
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #12 : Ekim 29, 2017, 18:16:25 »
Spoiler
Valt yine ikinci oldu. İkincilik kaderinde var :D Ayrıca kör fırlatmayı da yapmadı.
Bakalım ikinci sezonda bu durumu düzeltebilecek mi? Yine de sezon boyunca kendini çok geliştirdi.

Diğer sezonlarla karşılaştırmam gerekirse ilk ve ikinci üçlemenin gerisindeydi bence. Gerçekçilik katmaya çalıştıklarından çoğu maç birbirine benzer ve sıkıcıydı. Çeyrek finalden itibaren karşılaşmalar şiddetlendi ama sezonu kurtarmaya yeterli değil. Gerçekçi olmaya çalışmalarına rağmen Beyblade parçaları üzerine pek durmadılar. Metal seride parçalar hakkında daha çok bilgi veriyordu. Sezon boyunca kutsal canavarlardan hiç bahsetmediler hatta yokmuş gibi davrandılar halbuki arada gözüküyorlardı. Sezonu bitirmeme rağmen favori karakterim kim bilemiyorum. Buradaki karakterlerle eski karakterler kadar bağ kuramadım. Yeni neslin hoşuna gitmiş midir bilmem ama eski nesli yakalayacak bir seri olmamış. Umarım ikinci sezon daha güzel olur.
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1212
  • BeyPuan 571
« Yanıtla #13 : Ekim 29, 2017, 19:20:25 »
Spoiler
Valt yine ikinci oldu. İkincilik kaderinde var :D Ayrıca kör fırlatmayı da yapmadı.
Bakalım ikinci sezonda bu durumu düzeltebilecek mi? Yine de sezon boyunca kendini çok geliştirdi.

Diğer sezonlarla karşılaştırmam gerekirse ilk ve ikinci üçlemenin gerisindeydi bence. Gerçekçilik katmaya çalıştıklarından çoğu maç birbirine benzer ve sıkıcıydı. Çeyrek finalden itibaren karşılaşmalar şiddetlendi ama sezonu kurtarmaya yeterli değil. Gerçekçi olmaya çalışmalarına rağmen Beyblade parçaları üzerine pek durmadılar. Metal seride parçalar hakkında daha çok bilgi veriyordu. Sezon boyunca kutsal canavarlardan hiç bahsetmediler hatta yokmuş gibi davrandılar halbuki arada gözüküyorlardı. Sezonu bitirmeme rağmen favori karakterim kim bilemiyorum. Buradaki karakterlerle eski karakterler kadar bağ kuramadım. Yeni neslin hoşuna gitmiş midir bilmem ama eski nesli yakalayacak bir seri olmamış. Umarım ikinci sezon daha güzel olur.
Emin ol 2.sezon daha güzel ;)
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5075
  • BeyPuan 1555
« Yanıtla #14 : Ekim 29, 2017, 19:56:10 »
Spoiler

Tabi ki yakalayamadı eski sezonu böyle serimi olur (Bakuteni gören biri için)
  • 0
  • 0