Haberler:
Spoilerve bu sefer şansa kaybetti valla burst u çok sevmeye başladım, başrol kaybetti kesin olarak çizgi dizi tarihinde bir ilk
Beyler ben bu sezonun sadece finalini izledim bilmiyorum eski sezonların yerini tutmuyor bakuten olsun metal olsun baya güldüm finalde ama Spoilervaltyrek parcalaninca neyse burts god diye bi sezon gelicekmis bundan sonra orda ryugaya benzeyen bi eleman varmış beni teselli eder biraz demem o ki sen beyblade ile dagi tasi parcala beyblade ile dunyayi yikmaya calis sonra gel boyle bi sezon yap Metalde Beybladelerin isimleri şekilleri renkleri mod değiştirmeleri iyiydi ve en sevdiğim bladçi adam gibi adam Ryuga ve beysi L Drago ah ah eski günler.Karanlık gücün üstesinden gelmeyi ve L Dragonun üstün becerilerini ortaya çıkarmayı tek başıma başardım en iyi olabilmek adına bütün hayatımı ortaya koyarak sahip olduğum gücümü kazandım. Bu yüzden ryuga
Spoilerama bence bu haksızlık sahadan kaynaklanan bir çatlak yüzünden yenildi saha yenilenip baştan yapılmalıydı mac ama beni yanlış anlamayın voltu tuttuğumdan deil
ama lui zaten bunu teklif etmiştim Valt istememişti
Sanırım 2.sezona kaldı bu mesele
Acaba çözebileceklermi
Zaten çoğu karakterleri biliyoruz yeni karakterler başta mı çıkacak
SpoilerValt yine ikinci oldu. İkincilik kaderinde var Ayrıca kör fırlatmayı da yapmadı. Bakalım ikinci sezonda bu durumu düzeltebilecek mi? Yine de sezon boyunca kendini çok geliştirdi.Diğer sezonlarla karşılaştırmam gerekirse ilk ve ikinci üçlemenin gerisindeydi bence. Gerçekçilik katmaya çalıştıklarından çoğu maç birbirine benzer ve sıkıcıydı. Çeyrek finalden itibaren karşılaşmalar şiddetlendi ama sezonu kurtarmaya yeterli değil. Gerçekçi olmaya çalışmalarına rağmen Beyblade parçaları üzerine pek durmadılar. Metal seride parçalar hakkında daha çok bilgi veriyordu. Sezon boyunca kutsal canavarlardan hiç bahsetmediler hatta yokmuş gibi davrandılar halbuki arada gözüküyorlardı. Sezonu bitirmeme rağmen favori karakterim kim bilemiyorum. Buradaki karakterlerle eski karakterler kadar bağ kuramadım. Yeni neslin hoşuna gitmiş midir bilmem ama eski nesli yakalayacak bir seri olmamış. Umarım ikinci sezon daha güzel olur.