Beyblade - Burst - 51. Bölüm

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
Ynt: Beyblade - Burst - 51. Bölüm
« Yanıtla #30 : Kasım 09, 2017, 22:01:03 »
Cümleni anlayamadım :D ilk defa başrol yenildi demişsin Takao olsa Takao yenilmezdi çünkü o başrol demişsin Valt da başrol
bu sezonda güzel olan baş rolün hep en güçlü olmayışı   ama valtı n yerine takao olsaydı ilk sezondaki bakış açısına göre  kesin takao kazanırdı çünkü baş rollere bakış açımız o   tarzda söyşeei ki haklıda  takao veya gingka olsaydı kesin onlardan biri kazanırdı
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5247
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #31 : Kasım 09, 2017, 23:06:46 »
bu sezonda güzel olan baş rolün hep en güçlü olmayışı   ama valtı n yerine takao olsaydı ilk sezondaki bakış açısına göre  kesin takao kazanırdı çünkü baş rollere bakış açımız o   tarzda söyşeei ki haklıda  takao veya gingka olsaydı kesin onlardan biri kazanırdı

Valt ikinci sezonda şampiyon olur diye umuyorum :D Isınma turuydu bu sezon.
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #32 : Kasım 09, 2017, 23:07:45 »
Valt ikinci sezonda şampiyon olur diye umuyorum :D Isınma turuydu bu sezon.
ama 2 ci sezonda shu 'da oda daha da güçlencek.
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5075
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #33 : Kasım 10, 2017, 17:36:39 »
ama 2 ci sezonda shu 'da oda daha da güçlencek.
Gene şansa yeniltirler
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
« Yanıtla #34 : Kasım 11, 2017, 14:39:31 »
Gene şansa yeniltirler
  animelere bakış açımız     ;D ;D   
  • 2
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
« Yanıtla #35 : Aralık 10, 2017, 19:37:05 »
Takım turnuvasında final 5'te bitiyordu ama burada 3'te bitti.

Spoiler
Shu'nun da Valt'ın da talihsizlikten kaybetmesine üzüldüm.

Geç oldu ama sonunda bitirebildim.

Seriyi genel olarak değerlendirmek gerekirse ben epey iyi buldum ve beğendim. Yeni jenerasyon olduğunu hissettiriyor. Diğer serilerin aksine hiç sıkıldığım bir bölüm olmadı. Gerçekçiliğin artması aksiyonun azalması olarak algılansa da bence üstesinden gelmişler. Beyblade'in insanların hayatındaki tek şey olmaması, onların hayatının bir parçası olması güzeldi. Karakterleri sevdim. Takao Kai'nin, Gingka Ryuga'nın gölgesinde kalıyordu ancak Valt hiçbir zaman Shu'dan daha yeteneksiz veya şansla bir yerlere gelen biri gibi görünmedi bana. Beybladeler hakkında pek bilgi verilmedi, bu eksikliktir tabii. Belki diğer sezonda bu konuya değinirler. Ayrıca ben ileride 'kutsal canavar' olarak ifade edilmese de o konunun da işleneceğini düşünüyorum. En sevdiğim yönü karakterlerin kendilerini geliştirmelerini somut biçimde göstermeleri oldu. Zaman içinde yeni fırlatmalar keşfettiler. Sık sık da tahminlerim sonuç vermedi. Beklenmeyen karşılaşmalar ve şampiyonlar oldu...

En sevdiklerim Shu ve Wakiya oldu. Ken'i de kişiliğinden ötürü epey seviyorum. Diğer serilerden daha iyi değildi tabii, onlar başka bu başka. Yine de beni heyecanlandırdı  :)
  • 1
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
« Yanıtla #36 : Aralık 11, 2017, 20:57:45 »
Takım turnuvasında final 5'te bitiyordu ama burada 3'te bitti.

Spoiler
Shu'nun da Valt'ın da talihsizlikten kaybetmesine üzüldüm.

Geç oldu ama sonunda bitirebildim.

Seriyi genel olarak değerlendirmek gerekirse ben epey iyi buldum ve beğendim. Yeni jenerasyon olduğunu hissettiriyor. Diğer serilerin aksine hiç sıkıldığım bir bölüm olmadı. Gerçekçiliğin artması aksiyonun azalması olarak algılansa da bence üstesinden gelmişler. Beyblade'in insanların hayatındaki tek şey olmaması, onların hayatının bir parçası olması güzeldi. Karakterleri sevdim. Takao Kai'nin, Gingka Ryuga'nın gölgesinde kalıyordu ancak Valt hiçbir zaman Shu'dan daha yeteneksiz veya şansla bir yerlere gelen biri gibi görünmedi bana. Beybladeler hakkında pek bilgi verilmedi, bu eksikliktir tabii. Belki diğer sezonda bu konuya değinirler. Ayrıca ben ileride 'kutsal canavar' olarak ifade edilmese de o konunun da işleneceğini düşünüyorum. En sevdiğim yönü karakterlerin kendilerini geliştirmelerini somut biçimde göstermeleri oldu. Zaman içinde yeni fırlatmalar keşfettiler. Sık sık da tahminlerim sonuç vermedi. Beklenmeyen karşılaşmalar ve şampiyonlar oldu...

En sevdiklerim Shu ve Wakiya oldu. Ken'i de kişiliğinden ötürü epey seviyorum. Diğer serilerden daha iyi değildi tabii, onlar başka bu başka. Yine de beni heyecanlandırdı  :)
aynen senin dediklerin gibi düşünüyorum  ancak aradaki farkına sevme nedenlerimiz bn aynı Valt için düşümcelerin gibi baş rolü diğer sezonlardaki gibi göstermemelerini ve tabiki
Spoiler
kaybettirdikleri için seviyorum tahlihsizlikte olsa baş rolü böyle yapmalılar
diğer sezonlardan yerini tutmuyor ama en gerçeklikduygusunu yaratarak onları bütüntüyor  bnce
  • 0
  • 0

« Yanıtla #37 : Aralık 20, 2017, 18:39:09 »
Gerçekten en iyi beyblde serilerin den biriydi burst. Umarım beyblade burst evolutionuda dublajlayıp yayınlar lar :)
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1212
  • BeyPuan 571
« Yanıtla #38 : Aralık 20, 2017, 19:36:19 »
Gerçekten en iyi beyblde serilerin den biriydi burst. Umarım beyblade burst evolutionuda dublajlayıp yayınlar lar :)
Evolution kesinlikle daha güzel ve daha çok heyecan var bencede yayınlasınlar artık dublaj a başladıklarını acaba oda merak konusu gerçi de
  • 0
  • 0

« Yanıtla #39 : Aralık 29, 2017, 18:15:15 »
abi ne zaman 52.bölümü çıkacak
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5247
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #40 : Aralık 29, 2017, 19:08:19 »

52 yok. Sezon finali bu bölüm.
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
« Yanıtla #41 : Aralık 29, 2017, 19:22:18 »

52 yok. Sezon finali bu bölüm.
   evet ama 2.sezonu  nisanda gösterime gircek diyolar baya var yani
  • 0
  • 0

« Yanıtla #42 : Ocak 13, 2018, 18:28:28 »
Spoiler
Sen Git Okadar hava desteği yap sonra final maçında arenayı çiz ve tam kazanacakken çizdiğin yere takıl parçalan bakın yalan söylemiyorum ama öyle birşey olucağını hissettim çizince arenayı dedimki içimden ya takılırlarsa
  • 0
  • 0

« Yanıtla #43 : Ocak 17, 2018, 09:35:16 »
Beyblade burst god bölümleri ne zaman gelcek?
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #44 : Ocak 17, 2018, 10:24:23 »
Beyblade burst god bölümleri ne zaman gelcek?
Türkçe Dublaj Nisanda Gedikten sonra.
  • 0
  • 0